5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Bijzonder dressoir

Een bijzonder dressoir met een verhaal? Bij MOMAA vind je het

Op zoek naar een bijzonder dressoir dat echt iets uitstraalt? Een item met een verhaal, dat je iedere keer kunt vertellen wanneer iemand ernaar vraagt? Bij MOMAA ben je aan het juiste adres. Wij leveren unieke designmeubelen op maat, zodat het helemaal naar jouw wens is. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? We leggen het je graag uit. Wij zijn overtuigd van het belang van goede producten met een verhaal en dat is dan ook het enige dat je bij ons vindt. Wees welkom!

Een bijzonder dressoir dat een statement maakt

Neem een kijkje op onze website en je bent er snel achter: wij zijn er voor de unieke items. Bij ons geen standaardproducten, maar altijd items die een statement maken. De één opvallend en in het oog springend en de ander subtiel, maar altijd uniek. Voor een bijzonder handgemaakt dressoir hoef je bij ons maar heel even te zoeken. Is een bepaald item niet helemaal wat je zoekt? Overleg met de ontwerper of maatwerk mogelijk is. Omdat items pas gemaakt worden wanneer een bestelling binnenkomt is er veel mogelijk.

Meubels die met liefde, aandacht en kwaliteit zijn gemaakt

Een bijzonder handgemaakt dressoir kopen hoeft dus geen ingewikkelde kwestie te zijn. Bij MOMAA zijn wij voorstanders van het concept ‘Slow working’. Dit betekent dat een meubelstuk met kwaliteit, liefde en aandacht wordt gemaakt. Onze ontwerpers krijgen na bestelling maximaal zes weken de tijd om hun meubelstuk te vervaardigen. Vervolgens wordt het, op een afgesproken moment, bij jou bezorgd. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld een bijzonder dressoir? Neem een kijkje op onze website en laat je inspireren.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement