5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Bijzondere boekenkast

Een bijzondere boekenkast met een verhaal vind je bij MOMAA

Op zoek naar een bijzondere boekenkast ga je waarschijnlijk winkel in en winkel uit. Overal is net niet te vinden wat je zoekt en het doet je bijna denken dat jouw droomkast niet bestaat. Wat dacht je van een item, speciaal op maat gemaakt? Bij ons zijn bijzondere meubels met een verhaal te vinden, gemaakt door zorgvuldig geselecteerde meubelmakers. Over ieder item is iets unieks te vertellen en zo heb je niet alleen een bijzondere handgemaakte boekenkast om te zien, maar ook om over te delen.

Een bijzondere boekenkast met liefde en aandacht gemaakt

Een bijzondere handgemaakte boekenkast kopen wordt op deze manier een feestje. Bij MOMAA zijn wij fan van ‘Slow working’ en dat merk je. Na het bestellen van een item krijgt de ontwerper in kwestie maximaal zes weken om het product te vervaardigen. Vervolgens wordt het bij jou op een afgesproken tijdstip bezorgd en kun je ervan gaan genieten. Bovendien zijn onze meubels niet in beton gegoten. Wil je een meubelstuk net iets aanpassen? Ga erover in gesprek met de meubelmaker. Vaak is er veel mogelijk!

Bij MOMAA gaan we voor passie en goede kwaliteit

Een handgemaakte boekenkast wordt zo niet alleen een opvallend item, maar ook iets leuks om over te vertellen. Iedere meubelmaker doet zijn werk met passie en wordt zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit. Omdat voor ieder meubelstuk maximaal zes weken de tijd wordt genomen wordt er gewerkt met liefde en aandacht en gaan we voor de beste kwaliteit. Je geduld zal in alle gevallen worden beloond. Neem een kijkje op onze website en laat je inspireren door de diverse ontwerpers en meubelstukken. En mocht er iets vroegtijdig kapot gaan? Je hebt bij ons vijf jaar garantie, ook op je bijzondere boekenkast.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement