5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Bijzondere eetkamerstoel

Een bijzondere eetkamerstoel met een verhaal? MOMAA heeft het

Een bijzondere eetkamerstoel doet echt iets met een ruimte. Verschillende kleuren en dessins of juist hetzelfde; een goede stoel doet wonderen. Toch kan het lastig zijn om het juiste item uit te kiezen en overtuigd te zijn van een keuze. Een meubelstuk is misschien net niet helemaal wat je in gedachten hebt. Heb je al eens gedacht aan maatwerk? Bij MOMAA leveren wij meubelstukken met een verhaal: bijzondere en eigen items die een statement maken. En bevalt de stijl van één van onze ontwerpers je, maar heb je qua meubel net iets anders in gedachten? Ga in gesprek en laat iets op maat maken.

Een bijzondere eetkamerstoel met liefde en aandacht gemaakt

Wij gaan als volgt te werk. Onze zorgvuldig uitgekozen ontwerpers bieden hun meubels op onze website aan. Hierdoor ontstaat een groot assortiment met de meest unieke items. Een bijzondere handgemaakte eetkamerstoel is dan ook geen overbodige vraag. Wanneer je tot de bestelling van een meubelstuk overgaat krijgt de ontwerper maximaal zes weken de tijd om het item te vervaardigen. Zo garanderen we dat elk meubel met kwaliteit, liefde en aandacht wordt gemaakt en hopelijk vele jaren meegaat. En mocht het toch eerder stukgaan? Wij zorgen voor vijf jaar garantie.

Door ‘Slow working’ komen we tot de mooiste meubelstukken

Bij MOMAA zijn wij fan van het concept ‘Slow working’. Zo krijgt een ontwerper voldoende tijd om in ieder meubelstuk te steken. Een bijzondere handgemaakte eetkamerstoel kopen is daarmee een belevenis en je geduld meer dan waard. Is het item klaar? Dan zorgen wij dat het op een afgesproken tijdstip bezorgd wordt en kun je ervan gaan genieten. Aan al onze meubels zit bovendien een verhaal. Ben je op zoek naar een bijzondere eetkamerstoel? Neem een kijkje op onze website.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement