5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Bijzondere salontafel

Een bijzondere salontafel met een verhaal voor ieder interieur

Een bijzondere salontafel doet wonderen voor je interieur en is een echte eye catcher. Daarvoor ben je bij MOMAA aan het juiste adres. En niet alleen dat: wij leveren alleen meubelstukken met een verhaal. Bijzondere items die twee kanten op werken dus. Een bijzondere handgemaakte salontafel die een lust voor het oog is én leuk is om over te vertellen, dat is ons doel. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? We vertellen het je graag.

Op zoek naar een bijzondere salontafel? Je vindt het bij MOMAA

Op onze website zijn al onze unieke meubelstukken te vinden, gemaakt door ontwerpers die we zorgvuldig uitgekozen en op kwaliteit gecontroleerd hebben. Iedere meubelmaker werkt met passie, liefde en aandacht. Nadat je besloten hebt dat je die ene bijzondere handgemaakte salontafel kopen wilt wordt de bestelling aan de ontwerper doorgegeven. Deze krijgt vervolgens maximaal zes weken de tijd om het product te vervaardigen. Bij MOMAA zijn we fan van het concept ‘Slow working’, waardoor ieder meubelstuk de liefde en aandacht krijgt die het verdiend.

Een meubelstuk op maat laten maken? Ook geen probleem

Nadat deze periode verstreken is wordt het item door ons bij je thuis bezorgd, op het afgesproken tijdstip. Dan kun je van je bijzondere salontafel gaan genieten. Ben je fan van het werk van één van onze ontwerpers, maar zit het juiste item er nét niet tussen? Laat een meubelstuk op maat maken. Unieker kan niet! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze website en laat je verrassen door de bijzondere meubelstukken die wij aanbieden. En gaat een meubel sneller dan verwacht kapot? Je hebt bij ons vijf jaar garantie.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement