5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Bijzondere staande lamp

De mooiste bijzondere staande lamp voor jouw interieur

Bij het veranderen van je interieur kan een bijzondere staande lamp niet ontbreken. Niets kan zo bepalend zijn als een goede en mooie lamp, precies op de juiste manier vervaardigd. Bij MOMAA vind je dit soort producten, met liefde en passie door onze ontwerpers gemaakt. Bovendien hangt aan ieder meubelstuk een eigen verhaal en geeft dit een extra lading aan het woord ‘eye catcher’. Zo heb je niet alleen een bijzondere handgemaakte staande lamp om naar te kijken, maar ook om over te vertellen.

Een bijzondere staande lamp waar écht de tijd voor wordt genomen

Ga je voor subtiel of juist opvallend? Bij ons heb je de keuze uit diverse, bijzondere lampen. Benieuwd hoe wij te werk gaan? We leggen je het graag uit. Op onze website kies je uit welke bijzondere staande lamp je kopen wilt. Vervolgens gaat de betreffende meubelmaker aan de slag. Hij of zij krijgt maximaal zes weken de tijd om het product voor je te vervaardigen. Dit concept, ‘Slow working’ genaamd, maakt dat ieder meubelstuk met liefde, aandacht en kwaliteit vervaardigd wordt. Zo ontvang jij het beste van iedere ontwerper, bij ieder ontwerp.

Je meubels op maat gemaakt? Geen probleem

Wanneer het item klaar is zorgen wij dat het bij jou bezorgd wordt. Ben je op zoek naar een item, maar kun je het nét niet vinden? Ga met je favoriete ontwerper in gesprek en kies voor maatwerk. Een bijzondere handgemaakte staande lamp kopen hoeft niet moeilijk te zijn en wij maken het het liefst zo gemakkelijk mogelijk voor je. Ieder interieur verdiend de mooiste lampen en bij MOMAA vind je ze. Kijk op onze website voor de diverse mogelijkheden en maak kennis met onze ontwerpers.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement