5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Bijzondere tafellamp

Een bijzondere tafellamp met een verhaal vind je bij MOMAA

Op zoek naar een bijzondere tafellamp met een verhaal? Dan zit je bij MOMAA goed. Wij verkopen unieke items die er niet alleen mooi uitzien, maar waar je ook iets moois over kunt delen. Zo wordt een bijzondere handgemaakte tafellamp niet alleen een unieke toevoeging aan je interieur, maar ook aan je gespreksstof. Onze meubelstukken worden met zorg door onze ontwerpers gemaakt en vervaardigd. Hiervoor krijgen ze ruim de tijd, om tot precies het juiste eindresultaat te komen. Hoe wij te werk gaan? We leggen het je graag uit.

Die ene bijzondere tafellamp doet je interieur oplichten

Wil je een bijzondere handgemaakte tafellamp kopen? Kies je favoriet uit op onze website. Vervolgens gaat de betreffende meubelmaker aan de slag. Hij of zij krijgt maximaal zes weken om het product te vervaardigen. Zo brengen wij het concept ‘Slow working’ tot leven en krijgen onze meubelstukken voldoende liefde, aandacht en wordt de beste kwaliteit geleverd. Wanneer een meubelstuk af is wordt het door ons bij jou, op het afgesproken tijdstip, bezorgd en kun je ervan gaan genieten.

Laat een meubelstuk op maat maken en geniet van een uniek item

Ben je fan van één van onze ontwerpers, maar zit de juiste bijzondere tafellamp er net niet tussen? Ga met de meubelmaker in gesprek en laat een item op maat maken. Zo krijg je precies wat je in gedachten hebt én staat er binnen korte tijd een met recht unieke lamp bij je thuis. Wij gaan ervoor dat al onze meubels jarenlang meegaan, maar mocht er vroegtijdig iets mee gebeuren? Wij geven je vijf jaar garantie. Je betaald bij ons voor kwaliteit en dat leveren wij.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement