5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Bijzondere wandlamp

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Bijzondere wandlamp

Een interieur dat écht iets zegt? Voeg een bijzondere wandlamp toe

Een bijzondere wandlamp kan echt iets toevoegen in je interieur. Niet alleen omdat het juiste licht bepalend is voor een ruimte, maar ook omdat het uiterlijk van een bijzondere handgemaakte wandlamp een statement kan maken. Bij het inrichten van een interieur zijn lampen vaak doorslaggevend. Bij MOMAA helpen we je de juiste keuze op dit gebied te maken, door het aanbieden van producten met een verhaal. Dit resulteert in bijzondere producten, die er ook nog eens ontzettend mooi uitzien.

Een bijzondere wandlamp op maat, speciaal voor jou

Bij ons vind je geen standaard aankleding voor je huis, maar alleen producten die iets te zeggen hebben. Niet alleen omdat ze uniek zijn, maar ook doordat iedere meubelmaker een verhaal heeft. Ze werken met een bepaalde visie en stralen dit uit in hun ontwerpen en producten. Om tot een groep van unieke meubelmakers te komen letten wij streng op kwaliteit, zodat alleen de juiste mensen meubels via MOMAA aanbieden. Maar hoe werkt ons concept precies? We leggen het je graag uit.

Dit is hoe wij bij MOMAA het liefste werken

Stel, je wilt een bijzondere handgemaakte wandlamp kopen. Je kiest er één uit op onze website en dit geven wij vervolgens door aan de betreffende meubelmaker. Hij of zij gaat voor je aan de slag. Dat klopt, de meubels worden pas gemaakt wanneer jij een bestelling plaatst. De meubelmaker in kwestie krijgt vervolgens maximaal zes weken de tijd om jouw product te vervaardigen. Hierna wordt het op een afgesproken tijdstip bij je bezorgd en kun je ervan gaan genieten. Neem een kijkje op onze website om te zien wat de mogelijkheden voor een bijzondere wandlamp zijn.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement