5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

De beste interieurtips voor de herfst

De herfst is vandaag officieel begonnen! Dit nieuwe seizoen betekent weer regen, steeds lager wordende temperaturen en de verwarming weer aan. Lekker met een dekentje op de bank, waarbij je kunt genieten van het binnen zijn met je familie en vrienden. Dit is het ideale moment om je huis weer even op te frissen met de beste tips voor de herfst. Wij hebben er 7 voor je! Lees je met ons mee?

1. De herfst heeft de mooiste kleuren

De herfst heeft (zo vinden wij in ieder geval!) de mooiste kleuren van het jaar. Alle blaadjes aan de bomen verkleuren van groen naar bruin, met alle mooie kleuren die daartussen zitten. Daarom is dit ook het ideale moment om een aantal accessoires aan te passen. Kies voor een mooie kleur als oranje, rood, bordeaux en bruin om de herfst je huis in te brengen.

2. Haal de natuur in huis met mooie foto’s

Met al die mooie kleuren buiten, is het het moment van het jaar om mooie foto’s te maken. Die foto’s kun je op je telefoon gebruiken, maar je kunt er ook een afdruk van laten maken op bijvoorbeeld aluminium. Hiermee haal je buiten weer in huis!

De bekende paddenstoel met rode stippen

Bij bedrijven als Albelli, Drukwerkdeal en de Hema kun je makkelijk je foto’s op aluminium of een ander materiaal laten bedrukken.

3. Gezelligheid in huis

Wat is er nou fijner dan gezellig met je partner op de bank zitten met een aantal kaarsen aan. Zorg dat je een aantal verschillende soorten kaarsen in huis hebt, met verschillende kleuren. Zo creëer je een warme sfeer in je huis. Tegelijkertijd wordt je huis ook nog eens iets verwarmd.

Bij vrijwel alle supermarkten en accessoire winkels kun je terecht voor een ruime variëteit aan kaarsen, van stompkaarsen tot geurkaarsen. Echte herfstgeuren zijn de zachtere geuren als appel, kaneel, en noten.

4. Halloween vieren

Het duurt nog een ruime maand, maar dan is het weer tijd voor het griezeligste feestje van het jaar. Op de laatste dag van oktober kun je weer helemaal los met uitgeholde pompoenen en andere griezeligheden. Maar wist je dat uitgeholde pompoenen ook na Halloween leuk zijn om te gebruiken in je interieur? Zet er een kaarsje in en je kunt nog een hele tijd nagenieten van Halloween en je uitgeholde pompoen!

5. Blaadjes drogen en dennenappels rapen

Als je hebt genoten van het buitenzijn, heb je vast ook alle dennenappels gezien en alle mooie bladeren die er in het bos waren. Als je er een aantal mee neemt uit het bos kun je de bladeren mooi laten drogen en inlijsten. Zo wordt jouw interieur uniek, want wist je dat ieder blaadje uniek is?

Bladeren drogen doe je door ze tussen twee witte A4tjes te leggen en er een zwaar boek bovenop te leggen. Na een ruime week zijn ze uitgedroogd en kun je ze inlijsten.

Mooi gekleurde esdoornbladeren

6. Geuren en smaken van de herfst

De herfst is natuurlijk de tijd van de zachte geuren en smaken. En door het slechte weer bij uitstek de periode om een hele middag te besteden aan het koken van heerlijke herfstgerechten. Denk aan de stoofpotjes, notentaarten, pompoenentaart en heerlijke dikke soepen. Zo heb je een middag lang weer heerlijke geuren in je huis.

7. Rommelmarkten en kringlopen

Nu het buiten guur is, is dit het moment om weer te gaan shoppen. In de kringloopwinkels is veel te vinden waarmee je je huis op kunt leuken. Ook de indoor rommelmarkten zijn er weer, waar je vaak de leukste vondsten kunt doen. En het voordeel van de rommelmarkten en kringlopen is dat je iets hergebruikt, zo help je het milieu ook nog een handje.

8. Koop een nieuw meubel om je huis op te frissen

De herfst is de ideale periode om nieuwe meubels te kopen. Met een levertijd van slechts een paar weken, heb je binnen no-time jouw maatwerk meubel in huis. Kun je er nog de hele herfst en winter van genieten en naar kijken.

Met deze tips voor de herfst kun je weer even vooruit! Heb jij nog herfsttips? Laat het ons weten op Instagram of Facebook.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement