5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Designmeubel op maat: design naar jouw wensen

Een designmeubel op maat, wie wil dat nou niet? Er is altijd voldoende aanbod van designmeubelen, maar er gaat niets boven je eigen op maat gemaakte designmeubel. Die stoel die er fantastisch uit ziet, maar net niet bij jouw interieur past. Of die designtafel, maar dan net in een andere kleur.

Waarom kies ik voor een designmeubel op maat?

Een designmeubel op maat past bij jou. Niet alleen in je qua kleur, maar ook bij de afmetingen van de ruimte in je huis of bedrijf. Ieder huis is wat dat betreft net weer een beetje anders. En als je de ruimte daar zo slim mogelijk wilt inrichten, is het vaak het handigst om een designmeubel op maat te laten maken. Want alleen dan kun je optimaal rekening houden met de afmetingen van jouw kamer of een andere ruimte die jij wilt gebruiken. Dat is bij een standaard meubel niet mogelijk.

En natuurlijk, jouw smaak is uniek. Iedere smaak is uniek. En die wordt niet altijd weerspiegeld in de designmeubelen die al op de markt zijn. Daarom is een designmeubel op maat ook zo geschikt voor jou. En het hoeft niet eens duurder te zijn dan een standaard meubel.

Als je een designmeubel op maat wilt laten maken, is het allereerst belangrijk om te weten welk meubel dat je wilt hebben. Dat kan bij MOMAA variëren van een stoel tot aan een kast, waar jij (en eventueel je partner) ook maar naar op zoek zijn. Wil je het laten baseren op een standaard aangeboden meubel, of wil je liever iets wat helemaal nieuw voor je ontworpen is? Bij een designmeubel wat jij op maat laat maken hoef je geen enkele concessie te doen, alles is mogelijk voor je.

Een meubel van Albert Potgieter, de Optique bank. Eenvoudig naar jouw smaak te brengen door gebruik te maken van een andere houtsoort of afwerking.

Waar moet je op letten bij de aanschaf?

Als je een designmeubel specifiek naar jouw wensen laat maken, is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Natuurlijk denk je goed na over wat je wensen zijn, maar het is ook belangrijk om te kijken naar het gebruik. Heb je bijvoorbeeld jonge kinderen en wil je een op maat gemaakte stoel, dan kan het handig zijn om een stof te kiezen die geschikt is voor bijvoorbeeld gebruik in de horeca. Deze stoffen zijn zeer gemakkelijk schoon te maken, ook als er een keer een ijsje of chocola overheen gaat. En ze zijn ook nog eens een stuk slijtvaster. Ook leer is hierin altijd een goede keuze, want leer is met een doekje zo af te vegen. Een of twee keer per jaar goed onderhouden en het gaat jaren mee!

Hierboven hadden we het al kort even over kasten. Bij een kast is het bijvoorbeeld belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de ruimte waar hij in staat. Maar ook wat je er in kwijt wil. Wil je bijvoorbeeld lades? Of heb je liever kastjes? Wil je er ook een deel van je servies in showen? Of heb je liever een strakke wand? Bij een kast op maat is wat dat betreft alles mogelijk!

Een designmeubel op maat bestellen: zo werkt het

Je designmeubel op maat wil je graag jarenlang gebruiken. Daarom is het belangrijk om goed begeleid te worden tijdens het bestelproces. Bij MOMAA is het ontzettend makkelijk. Je selecteert de designer van je keuze en vult het maatwerk formulier in op zijn persoonlijke pagina. Je geeft hierin aan wat je wensen zijn, waar je het meubel wilt gebruiken en ook wat je budget is. Als je het wil laten baseren op een al bestaand meubel, kun je dat ook daar aangeven. De designer maakt dan een ontwerp en een offerte voor je, waarna jij dit heel eenvoudig kunt bestellen op de normale manier via de winkelwagen. En je betaalt gemakkelijk achteraf.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement