5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Inspiratie voor je werkkamer of werkplek thuis

In deze tijd is het lastig om positief te blijven, met alle berichtgeving rondom het Corona virus. Daarom hebben we voor jou de mooiste werkkamers en thuiswerkplekken geselecteerd van Pinterest, om je te inspireren voor de volgende keer dat je thuis moet werken. Al hopen we dat het nog lang duurt voor er weer zoiets als het Corona virus de kop op steekt! Hierbij onze inspiratie voor je werkplek.

Een werkplek in een Tiny House

We beginnen klein, want niet iedereen heeft de luxe om een aparte werkkamer in te richten in zijn huis. In een Tiny House is het vrijwel onmogelijk zelfs. Daarom moet je inventief zijn om je werkplek zo slim mogelijk in te richten.

Een kantoor in Tiny House.
© Pinterest

Dit is een mooi voorbeeld van creatief om gaan met de ruimte. Je zou het als een moeilijk te gebruiken stuk wand kunnen hebben beschouwd, maar door het bureau iets uit te laten steken ten opzichte van de twee hoeken, creëren ze een volwaardig bureau. En je kunt fijn je voeten kwijt onder het bureau.

Inspiratie voor je werkplek in een klein appartement

Ook in appartementen kan het soms zoeken naar de ruimte zijn. Daar hoeft het geen Tiny House voor te zijn natuurlijk. Daarom moet je ook daar creatief zijn met de ruimte. Hier zijn een aantal leuke voorbeelden van hoe je ondanks beperkte ruimte, toch een fijne werkplek kunt creëren voor jezelf.

Kantoor op de overloop

Bureau in een nis.
© Anna Carin Design

Anna Carin Design heeft deze werkplek heel slim ingericht. Op de overloop hebben zij een werkplek gemaakt die niet zo zeer diep is, maar wel hoog. Daardoor zijn alle spullen makkelijk op te ruimen en heb je toch de beschikking over een plek om je scherm te laten staan. In dit geval is het op een overloop, maar dit is ook perfect bruikbaar in je woonkamer of studio.

Een werkplek in je woonkamer

Werkplek inspiratie. Bureau over hele lengte van de woonkamer.

In dit geval is het multifunctioneel. Je kunt deze kast die over de hele lengte van de muur is gemaakt, gebruiken als boekenkast, als plek waar je je TV neer zet, maar ook als werkplek. Door de hoogte en de lengte lijkt het niet zo zeer een werkplek, maar is het wel super goed bruikbaar. Dit is in een klein appartement in New York, waar ruimte natuurlijk ook beperkt is.

Een bureau in een nis

Bureau in nis met inspiratie voor werkplek
© Megan Georgopoulos

Dit is inventief! Door een klein nisje, wat je anders misschien met een maatwerk gangkast had opgevuld, kun je ook opvullen met een klein bureau in een nis. Interieurontwerpster Megan Georgopoulos heeft dat slim opgelost in haar kast.

Een werkplek in een aparte ruimte in huis

Het fijnste is natuurlijk als je een aparte ruimte in je huis tot je beschikking hebt, die je kunt gebruiken als kantoor. Daarom hier een aantal voorbeelden van mensen die de ruimte slim benut hebben of gewoon een heel erg mooi thuiskantoor hebben gecreëerd.

Bureau rondom het raam

Bureau rondom raam inspiratie werkplek
© Pinterest

In dit voorbeeld hebben ze de ruimte rondom het raam heel slim benut. Die wordt vaak beschouwd als een soort van verloren ruimte, maar dit voorbeeld laat zien wat je er mee kan. Als je zoiets interessant vindt, denk dan eens aan een interieuradviseur. Zij kunnen je goed helpen om duidelijk te krijgen hoe je de ruimte zo optimaal en mooi mogelijk in richt.

Een ideaal bureau

Bureau inspiratie werkplek
De Radis Noble

En als laatste nog inspiratie voor een leuk bureau bij jou thuis. De Radis Noble, een handig thuisbureau voor wanneer je regelmatig thuis werkt. Aan de rechterkant zit je, aan de linkerkant kun je eventueel je printer kwijt of wat documenten.

Genoeg inspiratie voor je werkplek

Genoeg inspiratie voor je werkplek dus. Mocht je nog weten hoe je je thuiswerkplek nog net wat fijner kunt maken, lees dan ook even onze vorige blog. Of kijk hier voor nog meer tips over inspiratie voor je werkplek!

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement