5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Zijn er extra kosten?

Nee. Bij ons is de prijs die je ziet ook de prijs die je betaald. Er zijn geen extra verzendkosten, administratie of andere kosten.

Wat is de status van mijn bestelling?

In je account kun je de status van je bestelling volgen. Hier is ook zichtbaar wat de verwachte leverdatum is van je bestelling.

Is het na het bekijken van de status in je account nog niet geheel duidelijk? Stel gerust je vraag! Je kunt alle contactmogelijkheden vinden op de contact pagina.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Toch nog iets ontdekt wat niet helemaal naar jouw wens is na het plaatsen van je bestelling? Kleine aanpassingen kunnen we soms doorvoeren. Neem hiervoor contact op met ons via info@momaa.nl of telefonisch op 088 – 201 4300. Wij gaan dan in overleg met onze meubelmakers om te kijken of we je wijziging nog door kunnen voeren.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Wil je je bestelling annuleren? Dit is alleen mogelijk als de meubelmaker of ontwerper nog niet is begonnen aan het maken van je meubel.

Bij MOMAA.nl worden vrijwel alle bestellingen pas gemaakt nadat je besteld hebt, om zo min mogelijk afval te creëren en zo zuinig mogelijk met de grondstoffen om te gaan die we hebben. Daarom is het enkel mogelijk om nog te annuleren voordat de meubelmaker is begonnen.

Wil je je bestelling annuleren? Bel dan zo snel mogelijk naar 088-2014300.

Is een account nodig om een aanvraag te doen?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in contact komt met de mooie meubelen die worden aangeboden op het platform. Daarom werpen we het liefst zo min mogelijk obstakels voor je op, zoals het aanvragen van een account. Het is dus mogelijk zonder een account te bestellen, maar het is wel mogelijk. Handig voor als je vaker bij ons terug komt!

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement