5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Verzendkosten retourzending

De verzendkosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Je mag je bestelling met iedere transportmogelijkheid terug sturen, zolang het product maar in onbeschadigde staat aan komt.

Kan ik mijn bestelling weer retourneren?

Ja, het is mogelijk om je product weer te retourneren. Voorwaarde hierbij is wel dat je bestelling niet speciaal voor jou op maat gemaakt is.

Als je je bestelling wilt retourneren, stuur dan een mail met je ordernummer naar info@momaa.nl en het product dat je wilt retourneren. Wij sturen je de adresgegevens van de betreffende partner die je bestelling heeft geleverd, zodat je het artikel retour kunt sturen.

Je kunt alleen onbeschadigde en niet gebruikte items retourneren. Een retouraanvraag moet je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling indienen.

Nemen jullie mijn oude meubel weer mee?

Het is mogelijk om je oude meubel weer mee te laten nemen door ons. Je meubel wordt dan opgeknapt en krijgt een tweede leven. Zo dragen we ons steentje bij aan een beter milieu.

Zijn er eisen aan mijn oude meubel?

We nemen niet alle meubels in, enkel meubels die voorheen door MOMAA.nl geleverd zijn of waarbij we aan hebben gegeven dat we ze mee kunnen nemen. Vooraf willen we daarom graag zien of je meubel nog levensvatbaar is. Daarom vragen we je een aantal foto’s op te sturen van je oude meubel. Dit kan je doen naar info@momaa.nl, voordat je je bestelling plaatst.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement