5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Over ons & onze beloftes

MOMAA is het platform voor unieke en creatieve meubelen, verlichting en accessoires met een verhaal. Die je koopt rechtstreeks bij de beste meubelmakers en de creatiefste designers. Wij maken die toegankelijk voor jou. Wij noemen dat meubelen met betekenis. Omdat je weet wie jouw meubel gemaakt heeft en wat het verhaal is dat daarbij hoort.

Waarom? Wij willen jouw wereld een beetje mooier maken. De wereld die jij jouw thuis noemt. Maar ook de wereld waar je werkt, uitgaat, winkelt én de wereld ver daarbuiten. Door jouw interieurwens waar te maken, maken wij samen een positieve impact op de levens en omgevingen van mensen over de hele wereld. #MOMAAmaaktmooier noemen we dat. En dit is wat we jou hiermee beloven.

Onze beloftes

  1. Voor iedere bestelling die geplaatst wordt planten wij een boom. Omdat we vinden dat we terug moeten geven aan onze aarde wat we gebruiken in jouw meubelen.
  2. Elk meubelstuk is uniek en gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen, zodat onze meubels generaties lang meegaan.
  3. Wij geven een inruilgarantie op onze meubelen, zodat deze nooit bij het afval belanden en een tweede leven krijgen met behulp van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  4. Onze meubelen worden op de meest duurzame wijze geproduceerd met zo min mogelijk afval.
  5. Wij geven 100% tevredenheidsgarantie, omdat we mensen graag blij maken. Is er toch iets niet naar wens, dan zorgen wij voor een passende oplossing. Ons enige doel is om jou blij te maken.
€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement