fbpx
5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Over ons & onze beloftes

MOMAA maakt maatwerk design meubilair mogelijk voor iedereen. In een handomdraai geef jij online jouw woonwens door en zetten wij de beste designers en meubelmakers voor je aan de slag. Voor een prijs die past binnen elk budget. Waarom? Wij willen jouw wereld een beetje mooier maken. De wereld die jij jouw thuis noemt. Maar ook de wereld waar je werkt, uitgaat, winkelt én de wereld ver daarbuiten. Door jouw interieurwens waar te maken, maken wij samen een positieve impact op de levens en omgevingen van mensen over de hele wereld. #MOMAAmaaktmooier noemen we dat. En dit is wat we jou hiermee beloven.

Onze beloftes

  1. 5% van onze winst doneren we aan een goed doel, dat de wereld een stukje mooier maakt. Dit kunnen goede doelen zijn die mensen opleiden, op het gebied van kunst & design en die zorgen voor de natuur om ons heen.
  2. Elk meubelstuk is uniek en gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen, zodat onze meubels generaties lang meegaan.
  3. Wij geven een inruilgarantie op onze meubelen, zodat deze nooit bij het afval belanden en een tweede leven krijgen met behulp van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  4. Onze meubelen worden op de meest duurzame wijze geproduceerd met zo min mogelijk afval.
  5. Wij geven 100% tevredenheidsgarantie, omdat we mensen graag blij maken. Is er toch iets niet naar wens, dan zorgen wij voor een passende oplossing. Ons enige doel is om jou blij te maken.