5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Design bijzettafeltje

Een design bijzettafeltje dat precies in jouw interieur past

Ben je op zoek naar een design bijzettafeltje dat jouw stijl perfect complementeert? Dat kan een behoorlijke zoektocht zijn. Meubels zijn onderhevig aan iemands smaak en één klein puntje van kritiek kan ervoor zorgen dat de hele koop niet doorgaat. Het is dan ook belangrijk om precies het juiste meubelstuk voor jouw interieur te vinden. Maar hoe doe je dat? Bij MOMAA helpen we je hier graag bij. Wij leveren meubelstukken met een verhaal, gemaakt door makers met passie voor hun vak. En dat zie je!

‘Slow working’ om tot het mooiste design bijzettafeltje te komen

Niet alleen voeren wij strenge controle uit op kwaliteit en bestaat onze groep meubelmakers dus niet uit de eersten de besten. Ook moedigen wij het concept ‘Slow working’ van harte aan en dit resulteert in meubels die met liefde en aandacht zijn gemaakt en van de beste kwaliteit zijn. Hoe dit in de praktijk werkt? Nadat jij een bestelling voor een design bijzettafeltje op onze website hebt gedaan geven wij dit door aan de betreffende meubelmaker. Hij of zij krijgt hierna maximaal zes weken de tijd om het product voor je te vervaardigen.

Geduld is een schone zaak én levert de mooiste producten

Het is dus geen kwestie van ‘klik’ en klaar.! Je zult even geduld moeten hebben voor je je nieuwe design handgemaakt bijzettafeltje kunt bewonderen. Maar het verschil mag er dan ook zijn. Onze producten stralen passie en vakmanschap uit. Een design handgemaakt bijzettafeltje kopen is bij ons een heuse belevenis en de producten met een verhaal zorgen ervoor dat je er nog lang over zult vertellen. Op onze website zijn alle producten te vinden en maak je eenvoudig kennis met onze meubelmakers.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement