5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Design eetstoel

Een design eetstoel die perfect bij jouw interieur past? MOMAA helpt!

Wanneer je met zorg een eetkamertafel hebt uitgekozen hoort daar natuurlijk een design eetstoel bij. Maar hoe kies je de juiste uit? En vooral, waar vind je wat je zoekt? Bij MOMAA bieden wij alleen producten aan waar we volledig achterstaan. Producten die met passie gemaakt worden en waar een verhaal achter schuilt. Bij ons vind je dus niet alleen een design eetstoel die mooi is, maar waar je écht van geniet. Wil je een design handgemaakte eetstoel kopen? Wij helpen je graag.

Het effect van ‘Slow working’? Een mooie design eetstoel

Wij zijn namelijk fan van het concept ‘Slow working’ en onze meubelmakers passen dit dan ook toe. Wat dit precies inhoudt? Het betekent dat iedere ontwerper, na een bestelling te hebben ontvangen, maximaal zes weken de tijd heeft om zijn of haar product te vervaardigen. Het is bij ons dus geen kwestie van ‘vandaag besteld, morgen in huis’, maar meer van ‘geduld is een schone (en mooie!) zaak’. Want wij geloven dat ‘Slow working’ voor producten zorgt die met liefde en aandacht gemaakt zijn, en dat zie je!

Meubels die een leven lang meegaan

Na je bestelling is het dus belangrijk even geduld op te brengen. Maar wanneer je design handgemaakte eetstoel er dan eindelijk is? Dan kan het grote genieten gaan beginnen! Wij zorgen dat het product op een afgesproken tijdstip bij je wordt bezorgd. Wij gaan er natuurlijk voor dat je jarenlang van onze meubels kunt genieten, maar mocht er tóch iets misgaan? Dan heb je bij ons vijf jaar lang garantie. Meubels voor het leven, dat is ons doel. Ben je benieuwd naar onze producten en ontwerpers? Neem een kijkje op onze website.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement