5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Design kuipstoel

Een design kuipstoel die perfect bij jouw interieur past

Stoelen vind je in alle soorten en maten en tegenwoordig in praktisch iedere winkel, maar een design kuipstoel? Dat is andere koek. Om je interieur perfect aan te vullen kan een eetkamerstoel veel verschil maken. Het kan een speelse of juiste klassieke tint geven, maar ook strak of casual zijn. Een design kuipstoel voegt vaak net dat unieke aspect toe wat je in je interieur mist. Bij MOMAA vind je de mooiste stoelen, die met passie en aandacht worden gemaakt.

‘Slow working’ levert de mooiste design kuipstoel met een verhaal op

Onze producten hebben namelijk allemaal een verhaal. Dit komt doordat wij meubelmakers hebben verzameld die op deze manier werken. Voor ons geen fabriekswerk, maar alles op basis van ‘Slow working’. Ontwerpers krijgen, na een bestelling te hebben ontvangen, maximaal zes weken de tijd om hun product te vervaardigen. Het resultaat? Een design handgemaakte kuipstoel die met liefde en aandacht is gemaakt en waarvan de kwaliteit eraf spat. Door deze tijd aan onze meubelmakers te geven kunnen ze zich volledig op hun ontwerp focussen.

Handgemaakt en tot in de puntjes uitgedacht, dát is MOMAA

Dit geeft jou de zekerheid dat een design handgemaakte kuipstoel kopen iets prachtigs oplevert. Geduld is een schone zaak, zeggen ze toch? En bij ons gaat dat absoluut op. Het uiteindelijke resultaat is prachtig en je geniet er extra van omdat je er een tijdje op hebt moeten wachten. Wij zorgen bovendien dat jouw aankoop op het afgesproken tijdstip veilig wordt bezorgd. Wij gaan voor meubels waar je jaren, zo niet een heel leven, van kunt genieten. Die paar weken wachten is het echt waard! Maak op onze website kennis met onze meubelmakers en producten.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement