5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Design ladenkast

Een design ladenkast helpt je huis én hoofd opgeruimd te houden

Een design interieur is niet af zonder design ladenkast. Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Dankzij de juiste kastruimte kun je de spulletjes kwijt die je bij de hand wilt houden, zonder dat ze in de weg liggen. Bovendien weet je ze altijd weer te vinden, omdat ze een vast plekje hebben. Een design handgemaakte ladenkast is daarom een zoektocht waard. Bij MOMAA helpen we je om tot de juiste beslissing te komen. Met onze bijzondere meubelstukken maak je ieder interieur uniek.

Hoe een design ladenkast bij ons tot stand komt

Wij bieden bovendien alleen ontwerpen aan met een verhaal, gemaakt door meubelmakers met passie. Onze groep ontwerpers voldoet aan hoge eisen, die we nauwkeurig in de gaten houden. Hoe wij te werk gaan? Na het doen van een bestelling gaat de betreffende meubelmaker aan de slag. Hij of zij krijgt maximaal zes weken de tijd om het product tot leven te brengen. ‘Slow working’ noemen we dat. Dit heeft diverse voordelen voor het uiteindelijke resultaat: het wordt met liefde en aandacht gemaakt en is van de beste kwaliteit.

Niet helemaal tevreden? Bij ons krijg je vijf jaar garantie

Nadat de design ladenkast klaar is wordt deze op het afgesproken tijdstip bij jou bezorgd. Het is tijd om van je meubelstuk te gaan genieten! Een design handgemaakte ladenkast kopen hoeft niet stressvol te zijn, maar is juist iets om van te genieten. Ons doel is dat meubels jaren, zo niet een heel leven, meegaan. Mocht er toch iets niet helemaal in orde zijn dan heb je vijf jaar garantie en kom je weer bij ons terug. Ben je benieuwd naar onze producten en meubelmakers? Neem een kijkje op de website en laat ons ze aan je voorstellen.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement