5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Design leeslamp

Een design leeslamp: een echte eye catcher in je interieur

Een design leeslamp is misschien niet het eerste wat in je gedachten schiet bij het inrichten van je huis. Een leeslampje koop je toch even snel online, zonder dat je echt aandacht besteedt aan het uiterlijk ervan? Het moet vooral functioneel zijn en meer niet. Toch kan een design handgemaakte leeslamp een ruimte een boost geven. Niets is leuker dan rond te kijken en diverse, bijzondere items te zien staan die een interieur net dat beetje extra geven. En design leeslamp kan precies dat effect bereiken. Het is een leuke toevoeging in een geheel eigen stijl.

Een design leeslamp die jarenlang meegaat, dat is ons doel

Bij MOMAA zijn we fan van dit soort ontwerpen en die vind je dan ook veelvuldig op onze website. Wij werken met ontwerpers die producten met een verhaal maken en die hoog scoren op kwaliteit. Het is niet voor niks dat wij hier goed op controleren. Wij geloven dat mooie producten lang mee moeten gaan en daar geven we onze meubelmakers dan ook de tijd voor. Dankzij het concept ‘Slow working’ krijgen zij, na een bestelling te hebben ontvangen, maximaal zes weken de tijd om hun product te maken.

Producten van kwaliteit, met liefde en aandacht gemaakt

Dit zorgt ervoor dat een meubelstuk met liefde en aandacht wordt gemaakt en houdt de kwaliteit hoog. Een design handgemaakte leeslamp kopen is op deze manier een waar feestje. Is je bestelde product klaar? Dan zorgen wij dat het op het afgesproken tijdstip bij je bezorgd wordt. Ons doel is het vervaardigen van producten die jarenlang meegaan en daar sturen onze meubelmakers op aan. Toch zorgen wij voor vijf jaar garantie, voor het geval er iets niet helemaal in orde is. Ben je benieuwd naar onze producten en meubelmakers? Op onze website stellen we ze graag aan je voor.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement