5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Design relaxfauteuil

Een design relaxfauteuil die je écht doet ontspannen

Een design relaxfauteuil waarin je écht kunt ontspannen? Bij MOMAA hebben we die. Niets is zo lekker dan dat je huis een plek is waar je tot rust kunt komen. Een design handgemaakte relaxfauteuil helpt daarbij. Bovendien misstaat een dergelijk ontwerp niet in een interieur dat met zorg is uitgezocht en samengesteld. Het oog wil immers ook wat! Wij helpen je dan ook graag aan de perfect stoel om in uit te rusten. Op onze website laten we je graag kennismaken met onze diverse ontwerpen en meubelmakers.

Zes weken om tot de beste design relaxfauteuil te komen

Bij ons staat het concept ‘Slow working’ centraal. Hiermee geven wij ontwerpers de tijd om hun product met liefde en aandacht te vervaardigen. Dit zorgt voor producten van hoge kwaliteit, die we bovendien goed proberen te bewaken. Concreet betekent het dat een meubelmaker, na het binnenkomen van een bestelling, maximaal zes weken de tijd heeft om zijn product te maken. Hierna zorgen wij dat je bestelling op een afgesproken tijdstip bij je wordt bezorgd. Zo wordt een design handgemaakte relaxfauteuil kopen een ware belevenis én het wachten meer dan waard.

We stellen onze meubelmakers graag aan je voor

Bij MOMAA gaan we ervoor om producten te creëren die jarenlang meegaan. Dat is één van de redenen dat wij onze meubelmakers zolang de tijd geven om hun product te maken. Toch kan het zijn dat je niet helemaal tevreden bent of er iets ongelukkigs voorvalt. Daarom krijg je bij ons vijf jaar garantie op iedere aankoop. Ben je benieuwd naar de verschillende ontwerpen en meubelmakers? Naar een design relaxfauteuil die helemaal aan jouw wensen voldoet? Op onze website stellen we ze graag aan je voor.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement