5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Design relaxstoel

Een design relaxstoel om van te genieten: met je ogen én je lichaam

Een design relaxstoel is er niet alleen om met je ogen van te genieten, maar vooral om heerlijk in te zitten. Bij MOMAA brengen we die twee dan ook heel graag samen. Een stoel moet vooral heel erg lekker voelen, toch? Dan geniet je er écht van. Het voordeel van een design handgemaakte relaxstoel is dat deze er ook nog eens prachtig uitziet. Bovendien gaan wij voor duurzaamheid en gaan onze stoelen heerlijk lang mee. Zo kun je er jarenlang van genieten.

Onze meubelmakers zorgen voor een design relaxstoel van kwaliteit

Wij werken samen met ontwerpers die echt kwaliteit leveren. Niet voor niks controleren we hier dan ook streng op. Onze meubelmakers gaan voor de mooiste producten en krijgen de tijd om deze te vervaardigen. Nadat je bij ons een bestelling hebt geplaatst krijgt de betreffende ontwerper maximaal zes weken om het product naar keuze te maken. Dit resulteert niet alleen in kwaliteitsproducten, maar ook in meubelstukken die met liefde en aandacht zijn gemaakt. Na deze periode wordt de design relaxstoel, of een ander meubel, op het afgesproken tijdstip bij je bezorgd.

Maak kennis met onze meubelmakers en bijzondere ontwerpen

Vervolgens kun je er volop van gaan genieten. Je moet er dus heel even geduld voor hebben, maar dit levert je een prachtig product op. Dankzij onze filosofie kun je er vervolgens jarenlang plezier van hebben. En wordt dit helaas vroegtijdig beëindigd? Dankzij onze vijf jaar garantie op iedere aankoop herstellen we mogelijke foutjes zonder poespas. Ben je benieuwd naar onze meubelmakers en ontwerpen? Op onze website stellen we ze graag aan je over. Allen met een verhaal, zodat een design handgemaakte relaxstoel kopen iets is waar jij achter staat.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement