5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Design schemerlamp

Een design schemerlamp die je interieur doet oplichten

Een design schemerlamp kan een prachtige toevoeging aan je interieur zijn. Vaak denk je bij het inrichten van je huis eerst aan de grote meubels: tafels, stoelen en kasten. Maar onderschat de kleinere items zeker niet! Licht geeft een bepaalde sfeer aan een ruimte en een design handgemaakte schemerlamp met de juiste uitstraling voegt net dat beetje toe wat je zoekt. Het kan een bepaalde stijl onderstrepen of juist een uniek statement maken. Bij MOMAA zijn we dol op dit soort ontwerpen: functioneel én prachtig om naar te kijken.

Duurzaamheid staat voorop, ook bij een design schemerlamp

Onze filosofie is bovendien dat producten lang mee moeten gaan. Duurzaamheid is belangrijk en dat laten we ook terugkomen in het ontwerpproces. Onze meubelmakers krijgen, nadat je een bestelling hebt gedaan, maximaal zes weken de tijd om een product te vervaardigen. Bij ons dus geen ‘vandaag besteld, morgen in huis’, maar juist ‘Slow working’. Een concept wat wat ons betreft tot de mooiste producten leidt. Zo ontstaan meubels die met liefde en aandacht gemaakt zijn en waar een hoge kwaliteit vanaf straalt. Iets wat we steeds weer nastreven. Een design handgemaakte schemerlamp kopen wordt zo een feestje.

Producten met een verhaal, gemaakt door de beste meubelmakers

Onze meubelmakers maken producten met een verhaal. Het zijn dan ook niet alleen ontwerpen om visueel van te genieten, maar ook om mondeling over te delen. De ontwerpers die via onze website verkopen wordt een hoge standaard opgelegd en dat zie je: producten zien er prachtig uit en gaan lang mee. Mocht er onverwacht toch iets misgaan? Wij geven je vijf jaar garantie op ieder aankoop, ook op die design schemerlamp. Ben je benieuwd naar onze diverse ontwerpen en meubelmakers? Op onze website stellen we ze graag aan je voor.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement