5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Cornelius Pfeiffer

Ik hou van machines. Ik hou van hoe ze hun werk doen en dingen doen die ik niet kan. En ik vind het leuk om ze te onderhouden en te repareren.

Ik ben Cornelius Pfeiffer en heb architectuur gestuurd in Graz, in Oostenrijk omdat ik bouwen ontzettend leuk vind, voor mezelf en voor anderen. Mijn werk kun je het beste beschrijven als experimenteel, omdat ik altijd wil weten hoe het anders kan werken. Ik zoek daarin de grenzen op van de mogelijkheden. Een mislukking van een project hier en daar is dan ook geen enkel probleem, want het zorgt er voor dat ik leer en dat het uiteindelijke resultaat nog beter is.

Maar deze eigenschappen zorgden er wel voor dat ik niet geschikt ben als architect, want een gebouw maken wat mislukt is de bewoner inet blij mee. Daarom heb ik mezelf technische vaardigheden aangeleerd, zoals het programmeren van 5 assige CNC draaibanken. Maar ook robots ken ik.

Deze combinaties van vaardigheden hebben er voor gezorgd dat ik nu in staat ben mijn ideeën te visualiseren met tekenprogramma's en door de CNC machines te bedienen, uiteindelijk ook te bouwen.

Een van de resultaten hiervan is de stoel Goat. De constructie en de vorm zijn geïnspireerd op de wervels en contouren van het naakte menselijke lichaam. De nauwe samenwerking tussen de twee high-tec technieken en het beeld van de essentiële eigenschappen van de natuur maken het zo bijzonder interessant.

Producten

Toont 1 resultaat

Enthousiast maar op zoek naar net iets anders?

Vraag middels onderstaand formulier maatwerk aan bij de designer.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement