5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Hanneke de Leeuw

Ik vind het belangrijk dat mijn werk humor heeft. Daardoor komen de sociale thema’s, waarop mijn werk vaak geinspireerd is, niet al te zwaar over, terwijl ze wel stof tot nadenken geven.

Wat mijn werk daarnaast kenmerkt is de constante behoefte tot experimenteren en de lol die ik daaraan beleef. Dit leidt er wel toe dat mijn werk varieert van film tot meubels en keramiek, maar ook dat er altijd een speelse twist in te vinden is.

Duurzaamheid vind ik heel belangrijk. Het is ook een steeds wederkerend thema in mijn werk. Zo ben ik bijvoorbeeld bezig een methode te ontwikkelen waarmee afgedankt keramiek gerecycled kan worden en heb ik borden ontworpen die de klimaatverandering in beeld brengen.

Eigenlijk heb ik geen favoriet materiaal, maar vind ik elk materiaal interessant om nieuwe dingen mee uit te proberen. Naast materialen ben ik ook heel benieuwd naar de processen om die materialen mee te maken, te bewerken etc.

In 2014 startte ik met Fabrique Publique. Sinds die start heb ik al meerdere prijzen mogen ontvangen, aan verschillende interieurbeurzen van naam deelgenomen (o.a. Dutch Design Week, Salone del Mobile, Interieur Kortrijk) en regelmatig in designmagazines gestaan. Dat is natuurlijk superleuk, maar het allerbelangrijkste blijft toch wel de positieve reacties van mensen als je ze spreekt over je werk.

Producten

Toont 1 resultaat

Enthousiast maar op zoek naar net iets anders?

Vraag middels onderstaand formulier maatwerk aan bij de designer.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement