5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Studio Lionne van Deursen

Lionne van Deursen studeerde in 2019 af in de richting Ruimtelijk en Grafisch Ontwerp aan het AKV. St. Joost. Na haar studie startte zij met Studio Lionne van Deursen om zich te richten op materiaalonderzoek en productontwerp. De studio focust zich op experimenteel onderzoek om inzicht te geven in de mogelijkheden van nieuwe materialen. In het ontwerpproces staat het experiment, ambacht en aandacht voor materiaal en details centraal.

Als ontwerper krijg je een steeds grotere verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid. Door nieuwe technieken toe te passen ontstaan er nieuwe materialen die een vervanging kunnen zijn voor conventionele materialen. Hierbij draait het niet alleen om duurzame materialen, maar ook het hanteren van een duurzaam productieproces. In de studio wordt een biologisch gegroeid materiaal ontwikkeld en de producten worden met de hand gemaakt. Tijdens het ontwerpproces wordt er zo efficiënt mogelijk gebruik gemaakt van het materiaal, hierdoor blijft er minimaal restmateriaal over. Het gegroeide materiaal wordt alleen met natuurlijke pigmenten geverfd.

De materiaalstudie naar het biologisch gegroeide materiaal en de collectie LUNA is tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven tentoongesteld.

Producten

Toont 1 resultaat

Enthousiast maar op zoek naar net iets anders?

Vraag middels onderstaand formulier maatwerk aan bij de designer.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement