5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Studio Stunning

“Design is meer dan een mooi plaatje maken. Het is toegepaste wetenschap gecombineerd met emotie. De liefde voor het geheel is gelijk aan de liefde voor details. Tijdloos design zoals men vroeger een maatpak liet aanmeten. Deze beginwaarden zijn terug te zien in alles wat wij doen.”

Studio Stunning is gestart in 2015, een bedrijf met een dubbele passie. Zowel ontwerp als productie zit diep in hun harten, gebruikmakend van een breed scala aan stijlen. De focus ligt daarbij op de allertofste en meest verrassende interieurs, producten en artworks.

Stunning is een high-end designstudio. Doordat de ontwerpen tot stand komen door grondig wetenschappelijk onderzoek, is het niet alleen de esthetiek die kloppend is. Ook technisch zijn hun producten perfect kloppend. Bij het ontwerpen van een nieuw product, wordt gestart vanaf scratch. Zonder hinder van al eeuwen bestaande verschijningsvormen van producten worden deze echt volledig opnieuw ontworpen. Ingenieuze ontwerpen met krachtige kenmerken, luxe materialen en een waanzinnige afwerking.

Als jij de rillingen over je rug voelt gaan als je een ontwerp van Stunning ziet, dan zijn zij geslaagd. Het prikkelen van de gebruiker, het zich een voelen worden met het ontwerp is wat Stunning voor ogen heeft bij het ontwerpen van hun producten. Design is emotie. En dat weten de mannen van Stunning.

Producten

Toont alle 2 resultaten

Enthousiast maar op zoek naar net iets anders?

Vraag middels onderstaand formulier maatwerk aan bij de designer.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement