fbpx
5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Tristian Thornhill

Tristian Thornhill is een Engelse designer, gevestigd in Londen. Hij studeerde Industrial Design en Technology aan de Loughborough University. Hij begon zijn carrière als industrial designer bij een consultancy bedrijf en enkele in-house design studio's. Hij heeft meerdere patenten op zijn naam staan en recentelijk heeft hij zelfs een Red Dot award gewonnen voor zijn werk voor verschillende huishoudelijke apparaten.

Hij richtte Studio Tristian Thornhill op in 2017 met als doel om ieder aspect van het ontwerpen, ontwikkelen en beïnvloeden van mooie producten, die de verbinding zoeken met mensen.

Tristian ontwierp de Allium lamp met als doel om de gebruiker deze in zijn geheel te laten assembleren. Dit scheelt in de transport- en opslagkosten en is leuk voor de eindgebruiker, omdat zij zo in staat worden gesteld om plezier te beleven aan het bouwen van de lamp. Je voelt je dan meer verbonden met het product en daardoor houd je als klant de lamp hopelijk langer, waardoor de levensduur verlengd wordt.

Toont alle 3 resultaten