5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Zo werkt het

STAP 1: Jij kiest het meubel

Je kiest een meubel, lamp of accessoire. Met een verhaal dat jou aanspreekt, van de designer waar jij de klik mee voelt. Zit jouw droommeubel er niet tussen, maar bevalt de stijl van een ontwerper je wel? Vraag dan een maatwerk meubel aan.

STAP 2: De ontwerper of meubelmaker gaat voor je aan de slag

Nadat jouw bestelling is geplaatst gaat de maker voor je aan de slag. Hij heeft hier maximaal zes weken de tijd voor, zodat volop aandacht en liefde aan jouw bestelling kan besteden. Bij MOMAA zijn we fan van ‘Slow working’, wat betekent dat kwaliteit, liefde en aandacht voor het meubel belangrijker is dan snelheid. We willen tenslotte meubelen voor het leven maken.

STAP 3: Je meubel wordt thuis of op kantoor bezorgd

Je meubel wordt bij jou thuis of kantoor bezorgd. Als je een klein meubel hebt wat met een pakketdienst mee kan, bezorgen zij het. Anders wordt er een bezorgafspraak met je gepland, zodat je het meubel krijgt op het moment dat het jou uitkomt. De grote meubels worden bezorgd door een ervaren meubeltransporteur, zodat het in perfecte staat bij je aan komt. Daarna: Genieten van je meubel, voor jou gemaakt.

VRAGEN?

Heb je nog vragen over het proces? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement