fbpx
5 jaar garantie
thuis geleverd
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Van online aanvraag tot installatie bij jou thuis.

Jouw meubels op maat laten maken is bij MOMAA net zo eenvoudig als het plaatsen van een bestelling bij je favoriete webshop: klik bij elkaar wat je wensen zijn, bestel en niet veel later heb je het thuis! Omdat onze meubels maatwerk zijn, hebben we wel wat extra informatie van je nodig. Meubels op maat bestel je bij MOMAA in deze drie stappen.

STAP 1: VAN WENS NAAR DESIGN

Een meubel of inrichting op maat begint bij jouw wensen. Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van wat jij wil, vragen we je ons zoveel mogelijk informatie te geven.

We willen weten wat voor type meubel je nodig hebt, wat de afmetingen moeten zijn, wat je budget is en natuurlijk wat jij mooi vindt. Dat is misschien wel het belangrijkste, en daarom vragen we je een moodboard te maken. Dat vul je met afbeeldingen van meubels die jij mooi vindt, kleuren die je wil terugzien en afbeeldingen van de ruimte waar het meubelstuk moet komen. Dat geeft onze ontwerpers een goed beeld van wat jij wil. Ze gaan direct aan de slag om jouw verwachtingen te overtreffen!

STAP 2: HET EERSTE ONTWERP EN DE OFFERTE

Onze ontwerpers gaan aan de slag met jouw inspiratie. Het kan zijn dat ze nog vragen hebben. In dat geval nemen ze contact met je op. Zo weten we zeker dat we aan jouw verwachtingen voldoen. Wanneer het ontwerp klaar is, leggen we het ontwerp aan je voor. Heb je nog opmerkingen of aanpassingen? Geef het aan en wij voeren ze door in het definitieve ontwerp. Wanneer je met het definitieve ontwerp akkoord gaat, brengen we een offerte uit. Je hoeft niet op verrassingen te rekenen: wij zorgen ervoor dat die offerte altijd binnen het budget valt dat jij van tevoren hebt doorgegeven.

STAP 3: OP LOCATIE BEZORGD EN GEÏNSTALLEERD

Je hebt het ontwerp goedgekeurd en akkoord gegeven op de offerte. En dan gaan onze meubelmakers aan de slag voor je. In de werkplaats maken ze je meubel helemaal volgens het ontwerp dat we eerder aan je voorgelegd hebben. Dat duurt doorgaans ongeveer vier weken. Na die vier weken nemen we telefonisch of via mail contact met je op om een afspraak voor de bezorging en installatie te maken. Bij de bezorging zetten we het meubel op de goede plek en monteren we het voor je. Zo kun jij daarna direct genieten van je op maat gemaakte meubel!

Je ontwerp is gratis – je ontvangt zo snel mogelijk je ontwerp

VRAGEN?

Heb je nog vragen over het proces? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!