5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Houten boekenkast

Houten boekenkast

Een houten boekenkast is een echte blikvanger in je interieur. Niet alleen als opbergplaats voor je boeken. Je kunt een houten boekenkast namelijk op allerlei manieren stylen. Wissel je boeken eens af met mooie accessoires. Of kies voor een groen accent met een mooie plant. Een houten handgemaakte boekenkast is een meubel met een unieke uitstraling. Kies de stijl en het design dat het beste bij je past. Of laat een houten boekenkast op maat maken, die perfect past in je woonkamer of kantoor. Het is immers een meubelstuk waar je jarenlang plezier van wilt hebben. MOMAA helpt je graag het ontwerp te vinden waar jij naar op zoek bent.

Een houten boekenkast in jouw persoonlijke stijl

Wil je een houten handgemaakte boekenkast kopen in je eigen stijl? Bij MOMAA kies je een boekenkast, die jou aanspreekt. Na je bestelling wordt deze speciaal voor jou gemaakt. De maker mag hier maximaal zes weken de tijd voor nemen. Dankzij ‘slow working’ wordt je houten boekenkast met veel liefde en aandacht gemaakt. Dat zorgt voor een perfecte kwaliteit, zodat je boekenkast voor het leven aanschaft. Zodra je houten boekenkast helemaal klaar is, wordt hij bij je thuis of op kantoor bezorgd.

Op maat gemaakt voor jou

MOMAA biedt je meubels, verlichting en accessoires van de beste Europese ontwerpers. Achter al deze meubels zit een verhaal. Daarom koop je bij MOMAA een unieke houten handgemaakte boekenkast in jouw persoonlijke stijl. En wil je een meubel op maat laten maken? Kies dan een boekenkast, die jouw aanspreekt. Of ga voor een designer, waar jij een klik mee voelt. We helpen je graag om je boekenkast helemaal naar jouw wens op maat te maken. Je krijgt vijf jaar garantie op je houten boekenkast. Geniet daarom zorgeloos van het unieke design van dit bijzondere meubelstuk.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement