5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Houten buffetkast

Houten buffetkast

Een houten buffetkast is een ideaal meubelstuk. De kast heeft veel opbergruimte en past in ieder interieur. Een buffetkast wordt vaak gebruikt om serviesgoed en glazen in op te bergen. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt hem ook vullen met allerlei mooie accessoires. Of aankleden met verschillende soorten planten. In je interieur laat je zien wie jij bent. Daarom zoek je naar meubels die jouw stijl perfect weerspiegelen. Bij MOMAA hebben we designs van de beste Europese ontwerpers. We maken de buffetkast die jij kiest, speciaal voor jou.

Houten buffetkast kopen?

Als je investeert in een designmeubel, wil je daar natuurlijk jarenlang plezier van hebben. Daarom vinden we bij MOMAA ‘slow working’ belangrijk. Als jij een houten handgemaakte buffetkast wilt kopen, gaat de maker voor je aan de slag. Binnen zes weken wordt jouw persoonlijke kast voor je gemaakt. Zo hebben we alle tijd om er veel aandacht en liefde in te stoppen. En dat zie je terug in de kwaliteit. Bovendien krijg je een uniek meubelstuk, waarvan er geen tweede te vinden is. Bij MOMAA vind je designs in allerlei stijlen. Er is dus altijd wel een buffetkast te vinden, die helemaal in je interieur past.

Helemaal op maat gemaakt

Bij MOMAA kies je een design dat jou aanspreekt. Maar je kunt zelf ook inspraak hebben. Laat je houten buffetkast bijvoorbeeld helemaal op maat maken. We helpen je graag om de perfecte kast te ontwerpen voor bij je thuis of op kantoor. Zodra de buffetkast klaar is, zorgen wij dat hij door een gespecialiseerde vervoerder bij je wordt bezorgd. Geniet van het prachtige ontwerp en het verhaal daarachter. Dankzij de hoogstaande kwaliteit heb je een buffetkast, die altijd mooi blijft om naar te kijken. Wij hebben ook prachtige accessoires, die je houten buffetkast ongetwijfeld de finishing touch geven.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement