5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Houten bureaublad

Houten bureaublad

Een houten bureaublad geeft sfeer aan je werkplek. En dat is heel belangrijk. Je brengt op kantoor of thuis heel wat uurtjes achter je werktafel door. Een houten bureaublad heeft een warme en doorleefde uitstraling. Combineer het met een stoer onderstel voor een robuust geheel. Of ga juist voor een strakke en minimalistische uitstraling. MOMAA geeft je de kans je persoonlijke bureaublad te laten maken. Precies zoals jij het in gedachten hebt. Kies een design van de beste Europese ontwerpers en creëer je eigen unieke interieur. Maak van je werkplek een inspirerende omgeving. Dat geeft ongetwijfeld een boost aan je productiviteit.

Houten bureaublad

Bij MOMAA bestel je meubelen met een eigen verhaal. Je weet dus precies waar het design vandaan komt en hoe je meubel is gemaakt. Bestel eenvoudig je houten bureaublad bij MOMAA. Kies een blad in een ontwerp dat jij mooi vindt. De maker gaat dan voor je aan de slag. Binnen zes weken is je unieke bureaublad helemaal klaar. Of het niet sneller kan? Ja, maar daar kiezen we juist niet voor. MOMAA levert je namelijk een houten handgemaakt bureaublad af waar alle mogelijke liefde en aandacht in verwerkt is. ‘Slow working’ noemen we dat. En dat zie je terug in de hoge kwaliteit van de meubelen.

Maatwerk is mogelijk

Wil je een houten handgemaakt bureaublad kopen? Kijk dan eens naar de verschillende designs die MOMAA voor je heeft. Of kies een ontwerper, die je erg aanspreekt. Je kunt ook een maatwerk bureaublad laten maken. Op die manier druk je je eigen stempel op het ontwerp en maak je je werkplek nog persoonlijker. Je unieke houten bureaublad wordt binnen zes weken voor je gemaakt en bij je thuis of op kantoor bezorgd. Wil je meer design in je interieur? Kijk dan eens bij de accessoires en lampen. Ook zij hebben hun eigen verhaal en zijn echte eyecatchers in je woning of kantoor.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement