5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Houten dressoir

Houten dressoir

Een houten dressoir staat prachtig tegen de muur van je woonkamer of kantoor. Je gebruikt het om spulletjes in op te bergen. De bovenkant is heel geschikt om mooie accessoires op te zetten. Daarom is een houten dressoir een echt aanwinst in je interieur. Dressoirs zijn er in allerlei soorten en stijlen. Bekende Europese ontwerpers hebben er hun eigen variant op gemaakt. En zo’n designmeubel kun jij aan je interieur toevoegen! Bij MOMAA bestel je namelijk de mooiste meubelen, lampen en accessoires, die speciaal voor jou worden gemaakt. Zo heb je altijd een uniek stuk, waar een mooi verhaal achter zit.

Een houten dressoir wordt met liefde gemaakt

Wil jij een bijzonder houten dressoir bestellen? MOMAA laat je kennismaken met allerlei bekende ontwerpers en hun doordachte designs. Kies een ontwerp dat jou aanspreekt. Na je bestelling gaan de maker voor je aan het werk. Binnen zes weken wordt je houten handgemaakte dressoir voor je in orde gemaakt. Die tijd hebben we nodig om zoveel mogelijk liefde en aandacht aan ieder ontwerp te geven. Deze manier van ‘slow working’ levert een perfect afgewerkt meubelstuk af. Je kunt er dus zeker van zijn dat je een houten dressoir van hoge kwaliteit aanschaft.

Houten handgemaakt dressoir kopen?

Heb je speciale wensen of wil je een houten handgemaakt dressoir op maat kopen? Ook dat is mogelijk. Kies een ontwerper waar je een klik mee voelt of een design waar je hart sneller van gaat kloppen. Dan helpt MOMAA graag om het perfecte dressoir voor jou te maken. Een uniek exemplaar dat naadloos in je interieur past. Het is ongetwijfeld de blikvanger van je woning of kantoor. Door de hoge kwaliteit is een houten dressoir een meubel dat jarenlang meegaat. Je kan het op vele manieren stylen, zodat je steeds een andere sfeer aan de ruimte geeft.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement