5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Houten eetkamertafel

Houten eetkamertafel

Een houten eetkamertafel is dé plek voor gezellige maaltijden. Verzamel je met familie en vrienden om de tafel en geniet van lekker eten en goede wijn. Een eetkamertafel is een belangrijk meubelstuk in je interieur. Het mag daarom een echte blikvanger zijn. Bekende Europese designers hebben de prachtigste eetkamertafels ontworpen. Die bestel je eenvoudig bij MOMAA. Je houten eetkamertafel wordt dan speciaal voor jou gemaakt. Zo heb je altijd een unieke tafel met zijn eigen uitstraling. MOMAA heeft ook mooie designstoelen, die je tafel de finishing touch geven. Creëer een stijlvolle plek waar je heerlijk met elkaar kunt samenzijn.

Houten eetkamertafel kopen

Wil jij een houten handgemaakte eettafel kopen? Kies dan een design wat jou erg aanspreekt. Na je bestelling gaat de maker voor je aan het werk. Binnen zes weken wordt jouw unieke houten eetkamertafel voor je klaar gemaakt. Die weken worden gebruikt om je tafel de liefde en aandacht te geven, die hij verdient. MOMAA houdt van ‘slow working’ om een meubel van hoge kwaliteit af te kunnen leveren. Je wilt immers jarenlang plezier van je eetkamertafel hebben. Zodra de tafel klaar is, zorgen we dat hij door een ervaren transporteur bij je bezorgd wordt. Je krijgt bovendien vijf jaar garantie.

Op maat gemaakt

Heb je speciale wensen voor je eettafel? Wil je bijvoorbeeld een aangepast design of een speciale maat? Laat dit dan weten. Bij MOMAA helpen we je graag met maatwerk. Zo kunnen we een houten eetkamertafel voor je laten maken, die helemaal aan jouw wensen voldoet. Daarmee creëren we een uniek meubel dat perfect in je interieur past. Je gasten zullen graag aanschuiven om te genieten van het persoonlijke design en het verhaal dat daarbij hoort. Een houten eetkamertafel staat garant voor gezellige dinertjes en goede gesprekken. Daarom is het een waardevolle investering.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement