5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Houten gangkast

Houten gangkast

Een houten gangkast is de ideale plek om losse spullen in op te bergen. Handschoenen, paraplu’s en de riem van de hond bijvoorbeeld. Zo houd je de hal netjes opgeruimd. Bovendien is een gangkast de blikvanger van je entree. Iedere bezoeker komt er langs als hij binnenkomt. Een houten gangkast geeft je gang een bijzondere uitstraling. De warme kleur van hout en de eigentijdse vormgeving zorgen voor een persoonlijke sfeer. Bij MOMAA vind je design meubelen van bekende Europese ontwerpers. Ze worden speciaal voor jou gemaakt, zodat je altijd een uniek exemplaar hebt. Ieder design heeft zijn eigen verhaal. Leuk toch, als je dat over je gangkast kunt vertellen?

Houten gangkast bestellen

Bestel je design gangkast eenvoudig bij MOMAA. Dat gaat heel gemakkelijk. Eerst kies je het ontwerp dat je aanspreekt en plaats je je bestelling. In de zes weken die volgen, wordt je houten gangkast speciaal voor jou gemaakt. Die tijd is nodig om het ontwerp de aandacht te geven, die het verdient. MOMAA is namelijk fan van ‘slow working’. Op die manier heeft de maker genoeg ruimte om al zijn liefde en vakmanschap in het meubel te stoppen. En dat zie je uiteraard terug in de kwaliteit. Zodra je houten handgemaakte gangkast helemaal klaar is, wordt hij door een ervaren vervoerder op je adres bezorgd.

Meubel op maat

Wil jij een houten handgemaakte gangkast kopen? Kijk dan eens naar de fantastische designs, die MOMAA je te bieden heeft. Maar je kunt niet alleen voor meubels bij ons terecht. Wij hebben namelijk ook lampen en accessoires om je interieur helemaal compleet te maken. Schep je eigen persoonlijke sfeer met bijzondere meubelstukken, die elk hun eigen verhaal hebben. Dankzij hun uitstekende kwaliteit gaan ze jarenlang mee. Zo kun je ze met recht ‘vrienden voor het leven’ noemen. En zoek je een speciaal design of een afwijkende maatvoering? Dan zorgen wij voor maatwerk, zodat het meubel perfect aansluit bij de rest van je interieur.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement