5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Houten salontafel

Houten salontafel

Een houten salontafel is een onmisbaar meubelstuk in de zithoek. Je hebt immers een plekje nodig om je kopje of glas neer te zetten. De salontafel wordt dagelijks gebruikt. Daarom mag hij best een blikvanger in je interieur zijn. Een bijzonder design of opvallende kleur zorgen voor een persoonlijke sfeer. MOMAA biedt je meubels, lampen en accessoires van bekende Europese ontwerpers. Zo is het ook voor jou mogelijk een bijzonder designmeubel in huis te halen. Kies een salontafel in een uniek ontwerp, die vervolgens met de hand voor jou gemaakt wordt. Ieder meubelstuk heeft zijn eigen verhaal. Ontdek waarom de ontwerper juist voor deze vormgeving heeft gekozen.

Unieke houten salontafel bestellen

Bij MOMAA bestel je eenvoudig de houten handgemaakte salontafel van jouw keuze. Kies een ontwerp van één van de designers en plaats je bestelling online. Nu kan de maker voor je aan het werk. Binnen zes weken wordt je houten salontafel speciaal voor jou gemaakt. Dat lijkt lang. Zeker in deze tijd, waarin alles snel moet. Toch zorgt deze manier van ‘slow working’ er juist voor dat je salontafel alle tijd en aandacht krijgt, die hij nodig heeft. Zo wordt er een uniek staaltje vakwerk afgeleverd van hoge kwaliteit. Zodra je tafel helemaal klaar is, wordt hij door een ervaren transporteur bij je thuis bezorgd.

Helemaal naar wens

Zoek je een speciaal design of wil je een andere maat? Dan zorgen wij graag voor maatwerk. Als basis kies je een mooi design of de stijl van een bepaalde ontwerper. Zo laat je een houten salontafel maken die helemaal aan je wensen voldoet. Zo’n bijzonder meubelstuk nodigt uit tot een gesprek. Daarom kan het verhaal achter het ontwerp steeds weer verteld worden. Wil jij een houten handgemaakte salontafel kopen? Laat je dan inspireren door de eigentijdse designs en creëer een stijlvol interieur vol bijzondere stukken.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement