5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Houten wandmeubel

Houten wandmeubel

Een houten wandmeubel maakt van je muur een ware blikvanger. Zeker als dat wandmeubel een spraakmakend design heeft. Hout geeft een warme uitstraling aan je interieur. Je kunt een wandmeubel op vele manieren stylen. Zo creëer je steeds weer een andere look. Lange muren worden veel speelser als je er een wandmeubel tegen plaatst. Wil jij een uniek houten wandmeubel in huis halen? Kijk dan eens bij MOMAA. Wij hebben ontwerpen van bekende Europese designers, die heel speciaal zijn. Ieder ontwerp heeft zijn eigen verhaal. Bovendien wordt het designmeubel van jouw keuze met de hand voor je gemaakt. Zo heb je altijd een uniek exemplaar in huis.

Houten wandmeubel bestellen?

MOMAA zorgt dat jij een houten wandmeubel van een bekende designer kan bestellen. Dat gaat heel eenvoudig. Je kiest een ontwerp waar je helemaal blij van wordt en plaatst je bestelling. In de zes weken die daarop volgen wordt jouw houten wandmeubel speciaal voor jou gemaakt. Die tijd hebben we nodig om het ontwerp alle liefde en aandacht te geven, die het verdient. Niet voor niets levert MOMAA meubels, lampen en accessoires van uitstekende kwaliteit. Is je houten handgemaakte wandmeubel klaar? Dan zorgen we dat hij door een gespecialiseerde bezorger bij je thuis afgeleverd wordt.

Op maat gemaakte meubels

Wil jij een wandmeubel in een speciaal design? Of wil je een meubel op maat laten maken? Bij MOMAA horen we graag wat je wensen zijn. Dan leveren we maatwerk, zodat je houten wandmeubel perfect in je interieur past. Een houten handgemaakt wandmeubel kopen, gaat snel en gemakkelijk. Het enige waar je ongeduldig van kunt worden, is de tijd die nodig is om je meubel te maken. Maar wees niet bang, want wachten wordt beloond. En dan kun je gaan genieten van een prachtig meubelstuk, dat jarenlang meegaat. Jouw houten wandmeubel is uniek en heeft een eigen verhaal, dat steeds weer verteld mag worden.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement