5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Houten wandplank

Houten wandplank

Een houten wandplank is een meubelstuk waar je alle kanten mee op kunt. Zowel in grote als in kleine ruimtes is het een echte alleskunner. Een wandplank is ideaal om boeken op te zetten, maar ook om je accessoires op uit te stallen. Daarnaast gebruik je hem voor foto’s of schilderijen of zet je er zelfs je keukenmachine op. Hoewel een houten wandplank het meest eenvoudige meubelstuk is dat je kunt bedenken, is het design heel belangrijk. Bij MOMAA vind je design wandplanken van bekende Europese ontwerpers. Ze passen in elke ruimte en geven je interieur een flinke boost. Iedere houten wandplank wordt speciaal voor jou gemaakt. Zo heb je dus altijd een uniek exemplaar in handen.

Houten wandplank kiezen

Het bestellen van een houten wandplank gaat bij MOMAA heel eenvoudig. Kies eerst je favoriete design en plaats vervolgens je bestelling. Nu kan de maker aan het werk om je design wandplank voor jou te maken. We nemen hier maximaal zes weken de tijd voor. ‘Kan dat niet sneller?’, zou je denken. Nou, dat kan misschien wel, maar dat willen we niet. Want juist door deze manier van ‘slow working’ kunnen we je designstuk alle mogelijke liefde en aandacht geven. Zodra je houten handgemaakte wandplank klaar is, laten we deze bij je bezorgen.

Maatwerk aan de wand

Heb je speciale wensen of wil je een houten handgemaakte wandplank op maat kopen? Ook dat is mogelijk. Op basis van een bestaand design of de stijl van een ontwerper, maken we de perfecte wandplank voor je. Bij MOMAA denken we graag met je mee over de mogelijkheden. Je interieur weerspiegelt wie jij bent. Daarom willen we je graag helpen om je meubels daarop af te stemmen. Bestel één of meer houten wandplanken voor een mooi geheel aan de muur en richt ze in met de accessoires van jouw keuze.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement