5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Massief houten dressoir

Massief houten dressoir

Een massief houten dressoir is een kwaliteitsmeubel, waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Een dressoir is een fijn meubel om tegen een lange wand te plaatsen. In het onderste deel is meestal ruimte om spulletjes op te bergen. Het blad bovenop biedt plaats aan een mooie lamp of oogstrelende accessoire. MOMAA heeft een uitgebreide selectie designs. Ze komen van de hand van bekende Europese ontwerpers en hebben allemaal hun eigen verhaal. Ieder stuk wordt speciaal met de hand gemaakt. Daarom is elk massief houten dressoir uniek. Een designmeubel waar de kwaliteit en vakmanschap vanaf spat.

Massief houten dressoir in uniek design

Een designmeubel bestellen is bij MOMAA heel eenvoudig. In de eerste plaats kies je je favoriete design. Vervolgens plaats je je bestelling. Nu kan de maker voor je aan de slag. Hiervoor zijn maximaal zes weken uitgetrokken. Die tijd wordt optimaal gebruikt om je massief houten dressoir alle nodige liefde en aandacht te geven. Zodra je dressoir tot in de puntjes afgewerkt is, zorgen wij dat het verzonden wordt. Via een ervaren bezorger wordt het veilig bij je thuis afgeleverd. Je hebt nu een echt designstuk in huis: een massief houten handgemaakt dressoir, dat zeker een blikvanger in je interieur zal zijn.

Speciale wensen mogelijk

Wil je een massief houten handgemaakt dressoir kopen? Dan is er ook maatwerk mogelijk. Kies bijvoorbeeld een design of ontwerper waar jij echt blij van wordt. Op basis daarvan kunnen we een dressoir maken, dat helemaal aan jouw wensen voldoet. Geniet van een meubel dat op maat gemaakt is in de stijl, die jij wilt. Zo sluit je dressoir naadloos aan bij de rest van je interieur. Dankzij de hoge kwaliteit is het een designstuk, dat met recht een vriend voor het leven wordt. Bovendien geven we je vijf jaar garantie.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement