5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Massief houten eetkamertafel

Massief houten eetkamertafel

Een massief houten eetkamertafel is een robuust onderdeel van je interieur. Een plek waar wordt genoten van heerlijke maaltijden. En een gezellige plaats om met familie en vrienden samen te komen. Daarom mag je eetkamertafel best een blikvanger zijn. Een bijzonder design, waar een mooi verhaal achter zit, is dan ook een goede keuze. MOMAA heeft prachtige eetkamertafels, die ontworpen zijn door bekende Europese designers. Zij hebben allemaal hun eigen stijl, die je terugziet in hun meubels. Iedere eetkamertafel wordt speciaal voor jou gemaakt, zodat je altijd een uniek exemplaar in huis hebt. Dat is dan ook het grote pluspunt van MOMAA.

Een unieke massief houten eetkamertafel

Bestel je design eetkamertafel op een gemakkelijke manier. Kies eerst je favoriete design uit om je bestelling te plaatsen. Binnen zes weken wordt jouw unieke eetkamertafel voor je gemaakt. Die tijd hebben we ook echt nodig. We werken namelijk volgens het ‘slow working’ principe. Dat betekent dat we al onze liefde en aandacht in jouw massief houten handgemaakte eetkamertafel stoppen. Je koopt een designstuk van topkwaliteit waar je jarenlang van kunt genieten. Zodra je eetkamertafel tot in de puntjes is afgewerkt, zorgen we dat hij in perfecte staat bij je wordt bezorgd. Nu kun je gaan genieten van je prachtige eetkamertafel. Nodig je vrienden en familie uit voor een heerlijk diner en vertel hen het verhaal achter dit unieke design.

Een tafel op maat

Wil jij een tafel die gebaseerd is op een speciaal design? Of zoek je een tafel met afwijkende maten? Ook dat is mogelijk. MOMAA maakt het mogelijk om een massief houten handgemaakte eetkamertafel te kopen, die geheel naar jouw wensen is. We denken graag met je mee over maatwerk, zodat de tafel perfect in je interieur past. Je koopt een tafel van hoogstaande kwaliteit. Het is een meubelstuk dat een leven lang meegaat. Daarom is een massief houten eetkamertafel de investering meer dan waard.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement