5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Massief houten tv meubel

Massief houten tv meubel

Een massief houten tv meubel is een robuust onderdeel van je interieur. Het is een stevig meubelstuk dat jaren mee kan. En dat is ook wel nodig, want een tv meubel wordt bijna dagelijks gebruikt. Een tv meubel moet niet alleen functioneel zijn. Het oog wil ook wat. Kies daarom een prachtig design dat een blikvanger in je woonkamer is. MOMAA biedt meubels die zijn ontworpen door bekende Europese designers. Het zijn unieke stukken met fraaie ontwerpen. Iedere designer heeft zijn eigen stijl. Zo is er altijd wel een ontwerp dat je aanspreekt en dat naadloos aansluit bij je interieur.

Bestel een massief houten tv meubel

Bij MOMAA bestel je eenvoudig je favoriete massief houten tv meubel. Kies het design dat jou het meeste aanspreekt en plaats je bestelling. De maker gaat nu aan het werk om jouw tv meubel speciaal voor jou te maken. Dat gebeurt binnen maximaal zes weken. Dankzij ‘slow working’ is er voldoende tijd om alle aandacht en liefde aan je designmeubel te geven. Je massief houten handgemaakte tv meubel wordt tot in de puntjes afgewerkt. Daarom is het een meubelstuk van perfecte kwaliteit waar geen ander exemplaar van te vinden is.

Meubels met maatwerk

Wil jij een massief houten handgemaakt tv meubel kopen in de stijl van je favoriete designer? Of zoek je een tv meubel in speciale maten? Laat het ons weten. Bij MOMAA denken we graag met je mee om jouw ideale design meubel te laten maken. We leveren maatwerk, zodat je tv meubel perfect in je woonruimte past. Nodig je vrienden uit voor een gezellige filmavond. Kun je ze meteen het verhaal achter dit bijzondere design vertellen. Want met een meubelstuk van MOMAA haal je echt iets bijzonders in huis. Ieder ontwerp heeft een eigen verhaal. En dat mag best verteld worden.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement