5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Meubelen met betekenis

De mooiste meubels, lampen en accessoires met een verhaal. Met betekenis. Rechtstreeks van de makers, met aandacht en liefde door hen zelf gemaakt.

Massief houten wandplank

Massief houten wandplank

Een massief houten wandplank past in elk interieur. Het is een decoratief, maar ook erg handig meubelstuk. Op een wandplank kun je allerlei dingen kwijt. Gebruik hem als decoratief element in je woning en zet er foto’s of accessoires op. Of maak hem functioneel door hem als boekenplank te gebruiken. Zelfs in de keuken kun je een wandplank gebruiken om er voorraadbussen of keukengerei op te zetten. MOMAA heeft unieke designs voor je, die een echte blikvanger in je interieur zijn. Ze zijn ontworpen door bekende Europese designers en hebben allemaal hun eigen bijzondere kenmerken.

Een massief houten wandplank bestellen

Bij MOMAA bestel je eenvoudig je favoriete massief houten handgemaakte wandplank. Kies het design dat jou het meeste aanspreekt en plaats je bestelling. Dan is het tijd voor de maker om aan het werk te gaan. Je wandplank wordt namelijk speciaal voor jou gemaakt. Dat gebeurt binnen zes weken. Klinkt dat lang? Misschien wel, maar die tijd gebruiken we om je designmeubel met liefde en aandacht te maken. Zo krijg jij een stuk dat perfect afgewerkt is. En dat zie je aan de hoge kwaliteit. Zodra je wandplank helemaal klaar is, laten we hem bij je thuis bezorgen.

Maatwerk aan de muur

Wil jij een massief houten handgemaakte wandplank kopen, die op maat is gemaakt? Of ben je op zoek naar een speciaal design. Bij MOMAA houden we wel van een uitdaging. Geef je wensen aan ons door. Door maatwerk kunnen wij de massief houten wandplank leveren, die perfect aansluit bij jouw interieur. Je koopt immers een designstuk waar je jarenlang plezier van wilt hebben. Een wandplank kun je op vele manieren stylen. Zo kun je steeds een andere sfeer creëren en geef je een persoonlijk accent aan je interieur. Met één of meerdere wandplanken kun je een echt statement aan de muur hangen.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement