5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Badkamermeubel op maat

Je maakt er een frisse start van je dag. Je laadt je er weer op na een pittige sportsessie. En je maakt je er klaar om weer naar bed te gaan. Omdat de badkamer zo’n grote rol in jouw dag heeft, verdient die ruimte een badkamermeubel op maat. Voor de plek waar jouw dag begint, eindigt en weer doorgaat maken wij badkamermeubels op maat. Voor een badkamermeubel die ook bij jouw dag past.

Je eigen badkamermeubel laten maken

Een eigen badkamermeubel laten maken is vaak praktischer dan een kant en klaar model. Badkamers zijn vaak compacte ruimtes waar je toch een boel spullen kwijt moet. Handdoeken, cosmetica, medicijnen en meer: alles wil je op een praktische manier in die ene ruimte kwijt. Je badkamermeubel op maat laten maken is de oplossing waarmee je je badkamerinterieur precies inricht zoals jij het wilt en je tegelijkertijd al je spullen kwijt kunt.

De voordelen van een badkamermeubel laten maken

Naast dat je badkamermeubel er precies zo uit komt te zien als jij het wilt, zijn er nog een paar belangrijke voordelen aan een badkamermeubel op maat.

  • Alle ruimte die jij nodig hebt: jij kent je badkamer en je spullen het beste. Bepaal zelf hoeveel opbergruimte je nodig hebt en hoe die eruit komt te zien.
  • Wasbakken voor jouw situatie: in veel situaties is één wasbak voldoende. Maar in bijvoorbeeld een jong gezin kan het ’s ochtends dringen zijn rond de wastafel. Kies dan voor meer dan één wasbak, zodat iedereen op tijd zijn tanden kan poetsen.
  • Materiaal van top kwaliteit: badkamermeubels op maat maken we van de beste materialen. Liever kiezen we voor degelijk mdf dan goedkope vezelplaten. Gebruiken we hoogwaardig laminaat in plaats van melamine. En kiezen we voor hang- en sluitwerk dat duizenden keren gebruikt kan worden.

Je eigen badkamermeubel op maat laten maken: hoe werkt dat?

Het laten maken van een meubel is altijd een maatproces. In het geval van een badkamermeubel is dat niet alles. Je helpt ons op weg met voorbeelden die jou inspireren van bijvoorbeeld Instagram of Pinterest. Heb je een voorkeur voor bepaalde materialen? Dat horen we graag!

Geef aan hoeveel wastafels je nodig hebt en welk type deze moeten zijn. Wastafels kun je onderverdelen in drie types: inbouwwastafels, opbouwwastafels en losse wastafels. En vergeet de kraan natuurlijk niet! Met een schets of bouwtekening van je badkamer krijgen we een goede indruk van de situatie bij jou thuis. Ook is het belangrijk dat we weten hoe de leidingen lopen.

En verder? Verder kun je vertrouwen op onze badkamermeubelspecialisten!

Badkamerkasten op maat

Wanneer je meer opbergruimte nodig hebt in je badkamer en standaard meubels niet aan je smaak of situatie voldoen, kun je voor badkamerkasten op maat kiezen. Badkamerkasten op maat geven je alle opbergruimte die je nodig hebt in een stijl die precies bij die van je badkamerinterieur past. Ook bij badkamerkasten op maat kun je rekenen op gepaste opbergruimte en uitstekende materialen.

De badkamer: waar ieder huis om draait

De badkamer is een centraal punt in je huis waar iedereen minstens eens per dag gebruik van maakt. Met badkamermeubels op maat geef je deze belangrijke ruimte de aandacht die het verdient. Badkamermeubels laten maken is kiezen voor flexibiliteit, alle opbergruimte die je nodig hebt en kwaliteit die jaren meegaat. En heb je net dat beetje extra opbergruimte nodig in je badkamer? Dan helpen wij je op weg met badkamerkasten op maat.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement