5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Je zit lekkerder op een bankstel op maat

Het eerste waar je aan denkt na een dag hard werk, een avond flink knallen in de sportschool of een middag hard werken in de tuin? Neerploffen op de bank. Je ontspant er ’s avonds voor de tv, ontvangt er gasten of kruipt er eens gezellig tegen elkaar aan. Omdat je bankstel zo’n prominente plek inneemt in je interieur, is de keuze voor nieuw zitmeubilair een belangrijke. Wanneer je er absoluut zeker van wilt zijn dat je nieuwe bank voldoet aan je eisen voor comfort, uiterlijk en formaat, laat je een bankstel op maat maken. Wij helpen je aan bankstellen op maat voor in je huis, maar ook in bijvoorbeeld je kantoor. Want dat is het mooie van een bankstel op maat: we maken hem precies zoals jij het wilt.

Waarom zou je een bank op maat laten maken?

Een bank op maat laten maken? Dan weet je dus zeker dat hij voldoet aan al je eisen. Dat gaat verder dan alleen de kleur en het materiaal. Jij bepaalt het aantal zitplekken, het model en zelfs de zit- en rughoogte. Bij onze banken op maat bepaal je het model en de afwerking dus helemaal zelf. En er zijn nogal wat keuzes wanneer het om bankstellen op maat gaat.

 • Bank of bankstel?
  Bij een bank gaat het om het zitmeubel met plek voor twee of meer mensen. Een bankstel bestaat uit een bank en vaak nog twee stoelen.
 • Hoekbank
  Een hoekbank is een bank die uit twee delen bestaat. Je zet ze aan elkaar zodat er een hoek ontstaat. Een erg praktische oplossing om lekker veel zitruimte te creëren of om een lekkere luie hoek te realiseren. En: de hoekbank op maat pas je aan iedere ruimte aan. Want jij bepaalt zelf of de hoek aan de linker- of rechterzijde komt.
 • Twee- of driezitsbank (of vier, of vijf, of…)
  De meest voorkomende banken zijn de twee- of driezitters. Met aan beide zijden een armleuning en een rechte rugleuning bieden ze voldoende steun. Vaak lees je ook wel over anderhalf- of tweeëneenhalfzitsbanken. Dat is omdat de afmetingen voor één persoon niet heel duidelijk zijn vastgelegd. Met een anderhalfzitsbank weet je in ieder geval zeker dat één persoon erg comfortabel kan zitten!
 • Chaise longue
  Een chaise longue zie je tegenwoordig vaak als toevoeging op een bank. Het is een bankje zonder rugleuning dat aan de bank bevestigd is en het is ideaal om je benen op neer te leggen voor een extra ontspannen houding. Je kan ook een vrijstaande chaise longue kiezen. Dat wordt vaak een sofa genoemd.
 • Hocker
  Een hocker is een voetenbankje dat vaak in dezelfde stijl is uitgevoerd als het bijbehorende bankstel. Een comfortabele manier om je voeten omhoog te gooien!
 • Slaapbank
  De naam verklapt het al: op deze bank kun je net zo lekker slapen als zitten. Vaak kun je de slaapbank uitklappen zodat er een volledig bed ontstaat.

Zit de soort bank die je zoekt hier tussen? Of zoek je juist iets compleet anders? Je kunt alle soorten banken op maat laten maken, plus soorten die we hier niet beschreven hebben. Laat ons weten wat je wensen zijn en we helpen je verder.

Een bankstel op maat laten maken: zo werkt het!

Een bankstel op maat laten maken is erg eenvoudig. Toch hebben we wel wat informatie van je nodig om zo goed mogelijk aan jouw verwachtingen te voldoen. Zo willen we weten wat voor type bank of bankstel je voor ogen hebt, wat de afmetingen zijn, wat je budget is en wat jij mooi vindt. Dat bepalen we het beste aan de hand van een moodboard: foto’s van banken die je mooi vindt, foto’s van je interieur, kleuren en meer helpen onze ontwerpers een bank te creëren die past bij jou. Vervolgens maken we een ontwerp en geven we een offerte af. Akkoord? Dan maken we een afspraak voor de levering en montage van jouw bank op maat!

Bankstellen op maat laten maken is een waardevolle manier om je interieur te verbeteren. En MOMAA maakt het eenvoudig voor je.

Druk een stempel op je interieur met je bankstel op maat

Met je bankstel op maat druk je een stempel op het uiterlijk én het comfort van je interieur. Want als je een bank op maat laat maken, weet je zeker dat de looks en het zitcomfort precies passen bij jou. Of je nu zitmeubilair zoekt voor je huiskamer of kantoor: een bankstel op maat laten maken bij MOMAA is kiezen voor het beste zitmeubilair!

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
  Inschrijven
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement