5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Bed op maat

Als er één meubelstuk is dat al je aandacht verdient, is het wel je bed. Je bed is de plek waar je het grootste deel van je leven doorbrengt. Om uit te rusten en op te laden voor elke volgende dag. Daarom is een bed op maat je investeren waard. Wat met bedden op maat begint iedereen elke dag vol energie.

Je bed op maat laten maken voor persoonlijk slaapcomfort

Wanneer je een bed op maat laat maken, kies je voor perfecte slaap én een slaapkamermeubel om trots op te zijn. Want bedden op maat laten maken bij MOMAA gaat niet alleen over nachtrust maar ook over je interieur. Een bed op maat maken doen we samen met jou, om zo te ontdekken wat het beste bij jouw interieur past.

Je hebt een paar belangrijke keuzes wanneer je bedden op maat laat maken. De eerste die je maakt is voor het type bed: wil je een bedframe of heb je liever een boxspring?

Een bedframe herken je als het bekende ledikant: een ombouw met daarin een lattenbodem en matras naar jouw keuze om zo een bed samen te stellen dat perfect bij jou past. Onder een bedframe heb je de ruimte op bijvoorbeeld extra kussens of dekens op te ruimen en je hebt meer keuze in materialen, afwerkingen en kleuren.

Een boxspring zit iets anders in elkaar. Bij een boxspring heb je een onderstel dat over het hele oppervlak gevuld is met veren. Bovenop de box leg je jouw matras. Door die twee verende lagen krijgt je lichaam extra ondersteuning zodat je optimaal in je bed ligt. Ook moet je er rekening mee houden dat je bij een boxspring vaak niet voor maatwerk kunt kiezen. In een boxspring is matraswerk verwerkt wat alleen in standaardmaten uit de fabriek komt. Maar of je nou een bed op maat laat maken, of dat je kies voor een boxspring: je bent altijd verzekerd van een heerlijke nachtrust.

Een andere belangrijke keuze voor je slaapcomfort is de bodem van je bed. Bij een ledikant kun je kiezen voor een lattenbodem of een spiraalbodem. De lattenbodem is ook weer in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Bij een lattenbodem zitten er verschillende enkele óf dubbele latten gemonteerd in een frame. Op die latten rust het matras. De latten hebben wat veerkracht en lattenbodems met dubbele latten hebben nog wat meer veerkracht. De bevestigingspunten van deze latten veren vaak ook wat mee voor extra comfort. Lattenbodems hebben vaak speciale comfortzones voor schouders of heupen. Een spiraalbodem is gemaakt van in elkaar gedraaide spiralen in een metalen frame. Deze bodem veert sterk en past zich goed aan de vorm van je lichaam aan.

Je slaapt het best in een op maat gemaakt bed

Met een bed loop je meestal niet te koop. Dat staat in je slaapkamer en zelf geniet je er alleen van als het donker is. Met een op maakt gemaakt bed is dat anders. Dat is een bed dat er precies zo uitziet zoals jij dat wilt, met het slaapcomfort dat jouw lichaam nodig heeft om dag in, dag uit uitgerust op te staan. Voor op maat gemaakte bedden laat je het licht in de slaapkamer graag aanstaan!

Kinderbed op maat gemaakt

De kinderkamer is niet zomaar een slaapkamer. Dat is de plek waar je kinderen zich veilig moeten voelen, ook al moet het nachtlampje daarvoor aan. Dat is waar je ze voorleest voor het slapen, aankleedt voor de nieuwe dag en in bed legt als het tijd is om te slapen. Voor een kind is een slaapkamer zoveel meer dan een plek om uit te rusten. Breng dat speelse terug en kies voor een kinderbed op maat voor ze. Kinderbeden op maat zijn natuurlijk gemaakt voor de perfecte nachtrust. Zo’n kinderbed dat precies voor je kind gemaakt is, kan ook precies passen bij het interieur van je kinderkamer. Dat geeft je de mogelijkheid om iets te kiezen dat precies past in de kamer van je kinderen. Waarin ze heerlijke dromen hebben. En waaruit ze elke dag weer vrolijk op zullen staan!

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement