5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Het perfecte bureaublad op maat voor jouw bureau

Het belangrijkste onderdeel van jouw bureau is je bureaublad. Het is de ondergrond voor al je werk, de fundering waar jij elke dag op bouwt. Niet alleen heb je er misschien je computer, papieren en schrijfgerei op liggen, je bouwt er elke dag met je handen aan iets moois. Daarom verdient dat werkblad ook wat extra aandacht. Met een bureaublad op maat ga je voor een werkoppervlak dat perfect past bij jouw werk. En heb je een bedrijf met meerdere werknemers? Met bureaubladen op maat zorg je ervoor dat je hele bedrijf in (huis)stijl werkt.

Je bureaublad op maat laten maken door onze meubelmakers

Je bureaublad op maat laten maken geeft je bijzondere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld voor afwijkende of bijzondere afmetingen en vormen kiezen. Je kunt een bureau waarvan alleen het werkblad versleten is langer blijven gebruiken. Je kut voor materialen kiezen die je niet standaard in een woon- of kantoorwinkel vindt. En je kunt het bureaublad op maat natuurlijk laten afwerken in je favoriete kleur. De belangrijkste voordelen van bureaubladen op maat laten maken zetten we hier op een rijtje voor je.

 • Afmetingen
  Kun je niet al je spullen kwijt op je huidige bureau? Of mag het juist wel wat minder van je? Bij een bureaublad op maat laten maken bepaal je zelf de afmetingen en heb je zelf in de hand hoeveel ruimte je hebt op je nieuwe bureaublad. Ook kan je de vorm helemaal zelf bepalen. Wanneer je de standaardvorm toch niet goed bij je kantoor vindt passen, kun je jouw bureaublad in praktisch iedere vorm maken die jij je bedenken kan.
 • Gebruik een bestaand onderstel
  Het onderstel van een goed werkbureau is de basis waar alles van afhangt. Als die basis bij jou al helemaal in orde is, hoef je die natuurlijk niet te vervangen als je bureaublad versleten is of als je gewoon een nieuwe look voor je kantoor wilt. Bureaubladen op maat laten maken is dan de oplossing. Laat ons een bureaublad maken volgens jouw specificaties en je bureau ziet er weer als nieuw uit, klaar voor nog heel veel meer jaren werkplezier!
 • Materiaal
  Melanine, kunststof, hout of zelfs glas: het materiaal van een bureaublad is erg bepalend voor de uitstraling. Daarom is het belangrijk dat jij daarin een vrije keus hebt. Want wanneer het materiaal matcht met de rest van je kantoorinterieur en je smaak, creëer je met een bureaublad om maat een bureau dat perfect past bij jou en je bedrijf!
 • Kleur
  Keurig wit, een mooi houtfineer of juist iets heel spetterends? De kleur van je bureaublad op maat bepaal je helemaal zelf. Niets is te gek: bij je bureaubladen op maat laten maken kun je zelfs je logo of huisstijlkleuren in het bureaublad laten verwerken.

Je bureaublad op maat laten maken: zo werkt het

Van een bureaublad op maat heb je jarenlang werkplezier. En er één laten maken is eenvoudiger dan je misschien denkt. Eerst is het belangrijk dat we zo precies mogelijk weten wat jouw wensen zijn. We willen graag weten wat voor bureaublad je voor ogen hebt, wat de afmetingen zijn, wat je budget is en hoe het eruit moet komen te zien. Voor onze ontwerpers werkt dat het besten wanneer zij een moodboard hebben van jouw ideeën. Verzamel afbeeldingen van bureaubladen die je mooi vindt, kleuren die je wil dat we gebruiken en maak een foto van de ruimte waar het bureaublad gebruikt wordt. Al jouw ideeën gebruiken onze ontwerpers als inspiratie om mee aan de slag te gaan. Je krijgt een ontwerp opgestuurd en een offerte. Als beiden akkoord zijn, gaan we aan de slag voor je! Als het bureaublad klaar is, maken we een afspraak met je om jouw bureaublad op maat te bezorgen en te monteren. Zo werkt een bureaublad op maat laten maken van begin tot eind!

Kies met bureaubladen op maat voor duurzaamheid en kwaliteit

Onze ambachtelijke meubelmakers gebruiken alleen de beste materialen voor jouw bureaublad op maat. Daarmee ben je gegarandeerd van jarenlang plezier van je bureaublad. Met een bureaublad op maat kies je voor precies de juiste accenten in je interieur En wanneer je een bureaublad op maat gebruikt om een bestaand bureau te vernieuwen, maak je ook nog eens een duurzame keuze.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
  Inschrijven
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement