5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Werk beter aan een bureau op maat

Of je nou vormgever, bankdirecteur, notaris of marketingmanager bent: goeie kans dat jij het grootste deel van je werkdag achter je bureau doorbrengt. Dan is het belangrijk dat die werkplek helemaal aansluit op jouw wensen. Er zijn geen twee personen met hetzelfde lichaam, dus is een bureau op maat een logische keuze. Zo voorkom je ergonomische problemen en kun je gegarandeerd lekker aan het werk. En ben je op zoek naar wat grootschaliger kantoorinrichting? Ook daarvoor kunnen wij je bureaus op maat maken.

Je eigen bureau op maat laten maken: hier moet je op letten

Je bureau: je kan er uren op een dag aan doorbrengen, maar je kan er ook eens per week zitten om je administratie bij te werken. En dat bureau kan thuis op zolder staan of centraal in je eigen kantoor op vijfhoog. Voor iedere werkplek kunnen wij je helpen aan een geschikt bureau. Bij een bureau op maat laten maken moet je aan een aantal zaken denken.

 • Hoogte
  Eigenlijk is er geen standaard hoogte voor een bureau. Omdat het een ergonomische werkplek moet zijn, moet de hoogte vooral passen bij jouw werkhouding. Be je niet de enige die gebruik maakt van dit bureau? Kies dan voor ene verstelbaar bureau.
 • Diepte
  Een smal bureau is compact en eenvoudig in iedere ruimte te passen. Maar als je er veel spullen op kwijt moet, is een dieper bureau een stuk praktischer. En misschien ook wel mooier: in een groot kantoor past een imposant bureau natuurlijk veel beter.
  Formaat
  Het formaat van je bureau heeft een praktische kant, maar ook zeker een uiterlijke. Want een groot bureau is niet alleen heel handig, maar kan ook gewoon erg mooi zijn.
 • Vorm
  Standaard is een bureau een rechthoekige werkplek. Maar in jouw werkkamer kan een hoekbureau ook erg mooi zijn, of een bureau dat uit meerdere delen bestaat. En in een kantoor waar je klanten ontvangt, kun je bijvoorbeeld een heel uitbundige vorm kiezen. Driehoeken, cirkels, wat dan ook: jij bepaalt het zelf als je een bureau op maat laat maken.
 • Materialen
  Voordelige bureaus van de grotere woonwinkels worden vaak van mdf gemaakt. Bij MOMAA kiezen we zelf liever voor duurzamere materialen, zoals echt hout en metaal. Maar ook dat is aan jou: heb je voorkeur voor een bepaalde houtsoort? Zou je graag een glazen blad willen? Bij bureaus op maat laten maken bepaal je het zelf.
 • Kleur
  Eén van de meest bepalende kenmerken van je bureau op maat is de kleur. Je kunt gaan voor de natuurlijke uitstraling van de gebruikte materialen of juist een mooie kleur kiezen die perfect op de rest van je interieur aansluit. Je kan het bureau zelfs laten uitvoeren in de huisstijlkleuren van je bedrijf. Laat onze ontwerpers het weten en wij realiseren het voor je.

Een bureau laten maken: zo werkt het

Je eigen bureau laten maken is eenvoudiger dan je denkt bij MOMAA. Alles begint bij jouw wensen. Die willen we zo gedetailleerd mogelijk weten om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan wat jij voor ogen hebt. We willen graag weten wat voor type bureau je wilt, wat de afmetingen moeten zijn, wat je budget ervoor is en wat jij mooi vindt. Daarvoor werken wij met een moodboard. Verzamel afbeeldingen van bureaus die jij mooi vindt, kleuren die je wil dat wij gebruiken en een foto van de ruimte waar het bureau komt te staan. Met die informatie gaan onze ontwerpers aan de slag. Om je bureau te laten maken, geef je een akkoord op het ontwerp en de offerte. Als onze ambachtelijke meubelmakers klaar zijn, maken we een afspraak om het bureau bij je te bezorgen en te monteren. Bureaus laten maken zoals jij ze voor ogen hebt is dus een kleine moeite!

Een bureau op maat voor kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling!

Ben jij klaar om beter te werken aan een bureau op maat? Je bureau op maat laten maken bij MOMAA is dan een goede optie. We werken met vakkundige ontwerpers en ambachtelijke meubelmaker die duurzame materialen gebruiken voor een bureau dat jaren meegaat. Je bureau laten maken door MOMAA is kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en een uitstraling die precies past bij jou!

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
  Inschrijven
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement