5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Een interieurjuweel dat staat: jouw dressoir op maat

Een woonkamer heeft meer nodig dan wat zitmeubilair en een tafel. Het heeft wat bergruimte nodig, maar niet zomaar bergruimte. Je woon- of eetkamer is immers de etalage van je huis: waar je gasten ontvangt, waar je het liefste bent. Het pronkstuk van je huis. Daar past dan ook een meubel dat die positie waardig is. Daar past een dressoir op maat.

Al sinds de Middeleeuwen is het dressoir een pronkstuk in de kamer. Traditioneel was het een lage kast met wat laden en een open onderzijde. Later werd die onderzijde afgedicht met kastdeuren die vaak versierd waren met prachtig houtsnijwerk. In de twintigste eeuw zijn de dressoirs wat minder uitbundig geworden. Maar nog steeds zijn ze het middelpunt van je interieur. En tegenwoordig kun je jouw dressoir op maat zo ingetogen óf uitbundig maken als je zelf wilt. Dressoirs op maat van MOMAA volgen maar één woontrend: de jouwe.

Je eigen dressoir op maat laten maken

Bij een dressoir op maat laten maken komen er nogal wat keuzes kijken. Misschien heb je al precies voor ogen wat je wilt, maar misschien zijn er nog wat opties die je nog niet kent. Het dressoir is een stijlvol opbergmeubel voor bijvoorbeeld je boeken en muziek, maar ook een prachtige manier om objecten als verlichting, vazen en servies op te zetten. Meestal zie je een dressoir in de woonkamer, maar de eet- of slaapkamer is ook zeker geen vreemde plek voor het meubelstuk. Voor iedere toepassing kunnen we een passend dressoir op maat maken. Wie dressoir op maat laten maken wil, is bij ons aan het juiste adres. Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten.

 • Afmetingen
  Eigenlijk kun je een dressoir op maat laten maken in elke afmeting die jij wil. De breedte ligt meestal rond de twee meter en de hoogte is ongeveer 90 centimeter. Maar als je daarvan wilt afwijken is dat natuurlijk geen probleem.
 • Materialen
  De dressoirs uit de Middeleeuwen werden gemaakt van de duurste materialen die soms zelfs eeuwen meegingen. Dat hoef jij niet te kiezen, maar het is zeker een optie. Wil je dat wij de beste houtsoort die er beschikbaar is gebruiken voor je dressoir op maat? Of wil je juist een strakke look en werkt daar een gelakt mdf juist het beste voor? Laat ons weten wat je wensen zijn, dan zorgen wij voor de kwaliteit. Want altijd kun je ervan uitgaan dat onze ambachtelijke meubelmakers kiezen voor duurzame kwaliteitsmaterialen.
 • Stijl en afwerking
  Van de handvatten tot de kleur: jij hebt alles in de hand. En wat nou als jij Middeleeuws houtsnijwerk mooi vindt? Niets is uitgesloten bij dressoirs op maat laten maken.

Jouw dressoir op maat gemaakt, door ons met liefde gemaakt.

Een dressoir op maat gemaakt voor jouw interieur, is een dressoir dat tegen de tijd bestand is. Daar dragen wij aan bij, door voor duurzame materialen te kiezen en door jouw meubel door vakmensen in elkaar te laten zetten. Zodra je ons je wensen doorgeeft, gaan onze ontwerpers aan de slag met jouw input. Zij sturen je een ontwerp en als dat akkoord is, gaan onze ambachtelijke meubelmakers voor je aan de slag. Is jouw dressoir op maat gemaakt Dan maken we een afspraak om het te leveren bij je. Wil je dressoirs op maat gemaakt hebben? Dat regelen wij voor je!

Uniek interieurstatement: een zwevend dressoir op maat

Een modern idee voor jouw interieur is een zwevend dressoir op maat. Dat is een dressoir in precies de uitwerking die jij voor ogen hebt, alleen dan bevestigd aan een muur. Daardoor zijn er geen poten nodig en lijkt je dressoir te zweven. Met zwevende dressoirs op maat geef je je interieur meer ‘lucht’ en zet je iets unieks in je kamer.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
  Inschrijven
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement