5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Kom tot rust op jouw hoekbank op maat

De plek waar je neerploft na een dag hard werken, vol spanning de kampioenswedstrijd bekijkt of waar je samen met het hele gezin een verjaardag viert: dat is de hoekbank. Het gezelligste meubel van het huis is ook één van de belangrijkste meubels in huis. Want weinig meubels zullen zo in het oog springen als een hoekbank. Kies daarom voor een hoekbank op maat. Want met hoekbanken op maat weet je zeker dat je grote zitmeubel niet alles precies zo zit als jij dat lekker vindt: je hoekbank op maat ziet er ook precies zo uit als jij dat wilt. Met ruimte voor iedereen!

Je eigen hoekbank op maat laten maken

Heb je een groot gezin? Hou je van lekker veel ruimte op de bank? Of vind je het leuk om extra grote verjaardagsfeestjes te geven? Voor een hoekbank is het allemaal geen probleem: iedereen is welkom. En bij je eigen hoekbank op maat laten maken al helemaal niet: je bepaalt zelf hoeveel zitplekken je nieuwe bank heeft. Daarnaast kun je op nog een aantal andere dingen letten.

 • Afmetingen
  Een belangrijk criterium bij je hoekbank op maat laten maken is het aantal zitplekken. Maar ook de overige afmetingen van de bank zijn belangrijk. Hoe breed wil je bijvoorbeeld dat één zitplek is? En vind je het prettig om extra brede armleuningen te hebben, of mag dat wel een beetje minder? Al die zaken hebben invloed op de uiteindelijke afmetingen van je hoekbank op maat. Tip: teken de afmetingen van je hoekbank op maat eerst op de vloer af met schilderstape. Zo krijg je een goed beeld van het uiteindelijke formaat!
 • Materialen
  Leer, alcantara, suède of iets heel anders? Het materiaal waarmee we jouw hoekbank op maat bekleden is erg bepalend voor het uiterlijk en heeft ook een aandeel in het zitcomfort. Misschien is leer niet zo prettig om in een warme omgeving met blote benen op te zitten. En is fluweel iets minder praktisch wanneer je kleine kinderen hebt rondlopen. Het materiaal is bepalend voor het gebruik van je bank en heeft een aandeel in het zitcomfort.
 • Waar plaats jij de hoek?
  Het mooie van een hoekbank is, is dat je hem erg praktisch in een hoek van je woonkamer kunt plaatsen. Bij hoekbanken op maat laten maken bepaal je zelf aan welke kant de hoek van jouw bank komt. Links of recht, in een hoek van je woonkamer of juist in de ruimte: je hebt het zelf in de hand.

Je hoekbank op maat laten maken: zo werkt het

Wanneer je een hoekbank op maat laten maken wilt, gaan we graag aan de slag voor je. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat jij voor ogen hebt, hebben we wel wat informatie van je nodig. Onze ontwerpers werken graag met een moodboard: een verzameling van beelden, kleuren en foto’s die ons meer vertellen over jouw wensen. Verzamel op het moodboard voorbeelden van hoekbanken die jij mooi vindt, kleuren die je goed bij je bank en in je interieur vindt passen en een foto van de ruimte waar de bank moet komen te staan. Geef ons door wat de afmetingen moeten zijn en wat je budget is, dan gaan vervolgens onze ontwerpers aan de slag. Wij maken een ontwerp en brengen een offerte uit en bij akkoord gaan onze ambachtelijke meubelmakers aan de slag voor je. Wanneer je hoekbank op maat klaar is, maken we een afspraak om het zitmeubel te bezorgen en te monteren bij je. Je hoekbank op maat laten maken is dus eigenlijk heel simpel!

Hoekbanken op maat laten maken doe je bij MOMAA

Bij MOMAA vind je de beste meubelontwerpers en ambachtelijke meubelmakers op één plek. Het perfecte adres om zonder gedoe je hoekbanken op maat te laten maken. Bekijk de mogelijkheden en laat je verrassen door wat er allemaal wel niet kan met hoekbanken om maat.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
  Inschrijven
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement