5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Kastdeuren op maat voor jarenlang plezier van je kasten

Heb je een kast die nog jarenlang mee kan maar niet meer bij je smaak past? Gun die kast een tweede leven met kastdeuren op maat. Een kastdeur op maat geeft je bestaande kast een compleet nieuwe look en het is voordeliger dan een compleet nieuwe kast. Heb jij een kast die geschikt is voor kastdeuren op maat? Dan juichen wij dat helemaal toe. Want als meubels jaren en jarenlang gebruikt kunnen worden, worden wij daar erg gelukkig van. Jij ook?

Kastdeuren op maat laten maken voor (bijna) ieder type kast

Je kastdeuren op maat laten maken is een verstandige keuze. Niet alleen maak je langer gebruik van je bestaande meubelen, je geeft je interieur er ook een flinke oppepper mee. In welke ruimte dan ook: slaapkamer, woonkamer, keuken of zelfs de kast in je berging? Een kastdeur op maat laten maken kan bijna voor iedere kast.

kastdeur op maat laten maken

 • Tv-kast
  Niet iedereen heeft de tv graag pontificaal in de woonkamer. Je verbergt hem daarom eenvoudig in een tv-kast. Wil je in plaats van je tv wel een mooi uitzicht op je kast? Je kunt dan kastdeuren op maat laten maken die passen bij je woonkamer én tv-kast.
 • Keukenkastjes
  Een keuken is een flinke investering die jarenlang mee moet gaan. Dan is het extra jammer dat je na een aantal jaar misschien uitgekeken bent op het uiterlijk van je keuken. Een compleet nieuwe keuken valt misschien niet direct binnen het budget. Dan zijn kastdeuren op maat laten maken een prima oplossing. Voor een heel wat vriendelijker prijs zit je keuken er weer als nieuw uit.
 • Boekenkast
  Boeken zijn om mee te pronken. Maar als je vindt dat het wel klaar is met dat gepronk, of dat het wat rustiger oogt wanneer je boeken aan het zicht onttrokken zijn, kun je kastdeuren op maat laten maken voor je boekenkast. Opgeruimd staat netjes!

Je slaapkamer weer als nieuw met kledingkastdeuren op maat

Zoals je vast niet elke dag in dezelfde kleren wilt lopen, wil je ook niet dag in dag uit tegen dezelfde kast aankijken. Maar als je kast eigenlijk nog tiptop in orde is, ga je natuurlijk ook geen nieuwe kast kopen. Een voordelige oplossing om dan toch wat nieuws in de slapkamer te hebben, is een kledingkastdeur op maat. Met kledingkastdeuren op maat geef je je slaapkamerinterieur een compleet nieuwe sfeer.

Goedkoop een nieuwe kast?

Bij MOMAA zijn we ervan overtuigd dat meubels jarenlang mee moeten kunnen gaan. Daarom kiezen we voor duurzame materialen en meubels die gemaakt zijn door ambachtelijke vaklui. Heb jij nou een kast die al helemaal goed in elkaar zit, maar ben je toch toe aan wat nieuws? Dan raden wij je onze kastdeuren op maat aan. Onze vaklui gaan daar net zo gepassioneerd mee aan de slag als met je complete nieuwe kast. En kastdeuren op maat laten maken is een budgetvriendelijke keuze om toch iets compleet nieuws in je woonkamer, berging of keuken te hebben. Zelfs in je slaapkamer: ook kledingkastdeuren op maat laat je maken door MOMAA!

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
  Inschrijven
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement