5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Een boekenkast op maat laat zien waar je voor staat

De inhoud van je boekenkast zegt iets over wie jij bent. Het vertelt wat je bezig houdt, waar je veel vanaf weet en welke verhalen je dierbaar zijn. Jezelf zo laten zien doe je niet met de eerste de beste boekenkast. Dat doe je met een boekenkast op maat. Want een boekenkast op maat is net zo persoonlijk als de boeken die jij erin zet.

Boekenkasten op maat laten zien wie jij bent. Door de boeken of andere persoonlijke items die je erin zet. En door het ontwerp, de materiaalkeuze en de plaatsing ervan. Allemaal facetten die jij helemaal in de hand hebt met een maatwerk boekenkast van MOMAA.

Een boekenkast laten maken betekent: alles in eigen hand

Je eigen boekenkast laten maken is bereikbaarder dan je misschien denkt. Bij boekenkasten laten maken komen een paar belangrijke keuzes kijken, die helemaal van jouw smaak afhangen. Zo moet je je goed bedenken waar je de maatwerk boekenkast voor gaat gebruiken: komen er alleen boeken in, of plaats je bijvoorbeeld ook een tv of andere grote voorwerpen in de boekenkast? Vind je het handig om lades in je boekenkast te hebben? En wil je misschien deuren in je kast plaatsen om de inhoud aan het zicht te onttrekken?

Wanneer je een boekenkast laat maken, heb je ook wat te zeggen over de vorm. Ga je voor een standaard staande boekenkast? Een die schuin afloopt zodat hij precies onder een aflopend dak past? Of laat je er een maken in een U-vorm, zodat er nog meer boeken in passen? Je bepaalt niet alleen de vorm, kleur en het formaat van de kast: zelfs de dikte van de planken zou je nog kunnen bepalen. Het mooie van een boekenkast laten maken is dat jij al die keuzes helemaal zelf in de hand hebt. Zodat jouw boekenkast altijd perfect in jouw interieur past.

Duurzaam en degelijk: een houten boekenkast op maat

Voor een goede boekenkast, is het materiaal erg belangrijk. Daarom kun je bij ons kiezen voor een houten boekenkast op maat. Dat zijn luxe meubelstukken gemaakt van de beste materialen. Kies voor een houtsoort die past bij jouw interieur en persoonlijkheid. Met houten boekenkasten op maat weet je zeker dat je een duurzaam meubelstuk neerzet dat precies bij je past.

Een uniek meubel met een moderne boekenkast op maat

De standaard boekenkast kent iedereen. Een rechtopstaande kast, paar planken erin en klaar. Dat is goed genoeg voor sommigen, maar andere willen meer. Of op zijn minst iets anders. Die willen een boekenkast die past bij deze tijd. Die ergens voor staat en een compleet eigen uitstraling heeft. Ben jij zo iemand voor wie de norm niet goed genoeg is? Dan is misschien een moderne boekenkast op maat iets voor jou. Moderne boekenkasten herken je aan bijvoorbeeld aan greeploze deuren, een combinatie van verschillende materialen of aan een open ontwerp met asymmetrisch geplaatste planken en stellingen. Een moderne boekenkast gebruik je misschien minder voor je boeken, maar kan des te meer een juweel voor je interieur zijn.  Onze meubelmakers kunnen je helpen met een modern ontwerp, eigentijdse kleuren en hedendaagse materialen om moderne boekenkasten op maat te maken die naadloos aansluit op jouw wensen. Samen met MOMAA ontdek wat het beste bij jou past voor die moderne boekenkast op maat.

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement