5 jaar garantie
meubelen met betekenis
rechtstreeks van de makers
100% tevredenheidsgarantie
levering < 6 weken

Verrijk je keuken of eetkamer met een buffetkast op maat

De keuken of eetkamer is een plek waar het hele gezin samenkomt. Voor het ontbijt, de lunch, het diner en misschien wel een gezellige borrel later op de avond. In zo’n ruimte moet je alles hebben om je tafel perfect te dekken. Alles daarvoor breng je perfect samen in een buffetkast op maat. Met ruimte voor je beste servies en glaswerk bovenin, en je beste tafellinnen, onderzetters en meer onderin achter dichte kastdeuren. Buffetkasten op maat zijn al een eeuwenlang een juweel van een meubel voor ruimtes waar samen gegeten en gedronken wordt. En wij maken van jouw buffetkast op maat een prachtig meubel dat een echte verrijking is voor je keuken of eetkamer.

Buffetkasten op maat: al eeuwen een prachtig meubel

Dat een buffetkast op maat een prachtig meubelstuk in je huis is, weet men al eeuwenlang. Al in de middeleeuwen was de buffetkast een populair meubelstuk om verschillende spullen te bewaren die bij de maaltijd gebruikt werden. De traditionele buffetkast bestaat uit een lage kast met een aantal laden en twee kastdeuren. Daar bewaar je het tafelgerei, tafellinnen en misschien zelfs wat etenswaren. Daarbovenop heb je vaak wat ruimte op spullen neer te zetten die je niet in de kast kwijt kunt of niet de hele tijd op tafel wilt hebben staan. Denk aan een fruitschaal of een karaf. Bovenop de buffetkast zit een hoger deel met openslaande deuren waar glas in verwerkt is. Daar zet je glaswerk en je beste servies. Dat mag gezien worden!

De buffetkasten op maat die in de afgelopen eeuwen gemaakt werden, waren lang niet voor iedereen weggelegd. Vaak waren ze voorzien van kunstig houtsnijwerk en gestileerde ornamenten. Jouw buffetkast op maat is gelukkig een stuk bereikbaarder bij MOMAA!

Jouw buffetkast op maat volgens jouw voorkeuren

Een buffetkast op maat zet je helemaal naar jouw hand. En dat is heel simpel. Geef ons door wat voor  model buffetkast je zoekt, welke mogelijkheden die kast moet hebben en natuurlijk wat je mooi vindt. Dat vul je aan met een moodboard vol met foto’s van buffetkasten en interieurs die je mooi vindt, plus enkele foto’s van de ruimte waar jij je buffetkast op maat wilt hebben. Onze ontwerpers weten dan genoeg om je meubel op papier te zetten. Na jouw akkoord, gaat hun ontwerp naar onze ambachtelijke meubelmakers. Zij hebben vaker buffetkasten op maat gemaakt, dus kun je ervan uitgaan dat zij zorg dragen voor jouw unieke buffetkast. En wanneer zij klaar zijn, wordt je nieuwe buffetkast bij je thuis bezorgd en vakkundig gemonteerd!

Duurzame kwaliteit in een uniek ontwerp

Jouw buffetkast op maat van MOMAA is een meubel dat gemaakt is van alleen de beste materialen en dat gebouwd door ervaren vaklui. Als je kiest voor de buffetkasten op maat van MOMAA, kies je voor duurzame kwaliteit, uniek ontwerp en een meubel dat jouw interieur nog jarenlang verrijkt!

€ 10 Korting op je bestelling
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg korting op je eerste bestelling.
    Inschrijven
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement